LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit

40 Artikuj

Kosova përfituese e mbi 100 milionë euro grante nga BE-ja dhe Gjermania për trajtimin e ujërave të zeza

Kosova përfituese e mbi 100 milionë euro grante nga BE-ja dhe Gjermania për trajtimin e ujërave të zeza

Ekonomi
Protesta e transportuesve të udhëtarëve dhe pezullimi i përzgjedhjes së kryeshefave ekzekutiv – top ngjarjet e javës në ekonomi

Protesta e transportuesve të udhëtarëve dhe pezullimi i përzgjedhjes së kryeshefave ekzekutiv – top ngjarjet e javës në ekonomi

Albert Spahiu
Pas reagimit të Ambasadës britanike, Ministria e Ekonomisë kërkon që të ndalet zgjedhja e kryeshefave të ndërmarrjeve publike

Pas reagimit të Ambasadës britanike, Ministria e Ekonomisë kërkon që të ndalet zgjedhja e kryeshefave të ndërmarrjeve publike

Të Tjera
Pas reagimit të Ambasadës britanike për rekrutimet në ndërmarrjet publike, Ministria e Ekonomisë kërkon pezullimin e zgjedhjes së kryeshefit të Infrakosit

Pas reagimit të Ambasadës britanike për rekrutimet në ndërmarrjet publike, Ministria e Ekonomisë kërkon pezullimin e zgjedhjes së kryeshefit të Infrakosit

Të Tjera
Punëtorëve të Trepçës iu del paga për muajin janar

Punëtorëve të Trepçës iu del paga për muajin janar

Financa
Katër komuna përfitojnë 2.8 milionë euro për përmirësimin e menaxhimit të mbeturinave

Katër komuna përfitojnë 2.8 milionë euro për përmirësimin e menaxhimit të mbeturinave

Të Tjera
Nitaj dhe drejtori i BERZH-it flasin për avancim të projekteve në fushën e energjisë dhe ndërmarrjeve publike

Nitaj dhe drejtori i BERZH-it flasin për avancim të projekteve në fushën e energjisë dhe ndërmarrjeve publike

Energjetika
Ministria e Ekonomisë kërkon nga KEDS që mos të ketë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditës së votimit

Ministria e Ekonomisë kërkon nga KEDS që mos të ketë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditës së votimit

Energjetika
Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit

Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit

Të Tjera
Kuçi jep arsyet e dorëheqjes nga posti i ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit

Kuçi jep arsyet e dorëheqjes nga posti i ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit

Të Tjera
Jep dorëheqje ministri Blerim Kuçi

Jep dorëheqje ministri Blerim Kuçi

Kosovë
Parku i Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren subvencionohet me 2 milionë euro nga MEA

Parku i Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren subvencionohet me 2 milionë euro nga MEA

Ekonomi
Serbia ndërpret transmetimin e energjisë për Kosovën

Serbia ndërpret transmetimin e energjisë për Kosovën

Energjetika
MEA i bën thirrje Bordit të Postës të anulojë ndryshimin e koeficienteve të pagave

MEA i bën thirrje Bordit të Postës të anulojë ndryshimin e koeficienteve të pagave

Ekonomi
Ministria e Ekonomisë arsyeton licencimin e ‘Kelkos’, deputetët ngritën dyshime për shkelje ligjore

Ministria e Ekonomisë arsyeton licencimin e ‘Kelkos’, deputetët ngritën dyshime për shkelje ligjore

Energjetika
Contour Global e dërgon Kosovën në Gjykatën e Arbitrazhit për termocentralin ‘Kosova e Re’

Contour Global e dërgon Kosovën në Gjykatën e Arbitrazhit për termocentralin ‘Kosova e Re’

Energjetika
Një muaj pas krijimit të Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim, Kosova anëtarësohet në rrjetin evropian GÉANT

Një muaj pas krijimit të Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim, Kosova anëtarësohet në rrjetin evropian GÉANT

Të Tjera
Ministri Kuçi infektohet me COVID-19

Ministri Kuçi infektohet me COVID-19

Të Tjera
Ministria e Ekonomisë dhe Universitetit i Prishtinës nënshkruajnë marrëveshjen në fushën e kërkimit shkencor për projektet mjedisore

Ministria e Ekonomisë dhe Universitetit i Prishtinës nënshkruajnë marrëveshjen në fushën e kërkimit shkencor për projektet mjedisore

Të Tjera
ZRrE i jep leje 40 vjeçare KELKOS-it për prodhim të energjisë me dy hidrocentrale, Ministria Ekonomisë jep sqarime

ZRrE i jep leje 40 vjeçare KELKOS-it për prodhim të energjisë me dy hidrocentrale, Ministria Ekonomisë jep sqarime

Të Tjera
Kosova nënshkruan dy marrëveshje në Samitin Dixhital të Ballkanit në kuadër të Procesit të Berlinit

Kosova nënshkruan dy marrëveshje në Samitin Dixhital të Ballkanit në kuadër të Procesit të Berlinit

Të Tjera
Dështon raportimi i ministrit Kuqi në Komisionin për Ekonomi

Dështon raportimi i ministrit Kuqi në Komisionin për Ekonomi

Të Tjera
​Ministri Kuçi takim me delegacionin amerikan, diskutojnë për fizibilitetin e Ujmanit

​Ministri Kuçi takim me delegacionin amerikan, diskutojnë për fizibilitetin e Ujmanit

Energjetika
Ekzekutohen pagesat prej 37.7 milionë euro ndihmë për bizneset në kuadër të Fondit të Rimëkëmbjes

Ekzekutohen pagesat prej 37.7 milionë euro ndihmë për bizneset në kuadër të Fondit të Rimëkëmbjes

Financa