LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Ujrave Maqedoni

250 Artikuj

Nikollovski: Janë paguar 26 milionë euro për 15.753 prodhues

Nikollovski: Janë paguar 26 milionë euro për 15.753 prodhues

Ekonomi
Ministria e Bujqësisë mbështet ngrirjen e çmimeve të pemëve dhe perimeve në Maqedoni

Ministria e Bujqësisë mbështet ngrirjen e çmimeve të pemëve dhe perimeve në Maqedoni

Ekonomi
Maqedoni, rriten çmimet e materialit riprodhues në bujqësi

Maqedoni, rriten çmimet e materialit riprodhues në bujqësi

Ekonomi
Maqedoni: Nëse keni ara dhe nuk i punoni, do të paguani më shumë tatim dhe shteti do t’i japë me qira

Maqedoni: Nëse keni ara dhe nuk i punoni, do të paguani më shumë tatim dhe shteti do t’i japë me qira

Maqedonia e Veriut
Skadon afati për aplikim për marrje me qira të tokës bujqësore në Maqedoni

Skadon afati për aplikim për marrje me qira të tokës bujqësore në Maqedoni

Ekonomi
Janë dorëzuar rreth 700 aplikime për marrje me qira të tokës bujqësore në Maqedoni

Janë dorëzuar rreth 700 aplikime për marrje me qira të tokës bujqësore në Maqedoni

Ekonomi
Janë paguar 100 milion denarë mbështetje financiare për bujqit në Maqedoni

Janë paguar 100 milion denarë mbështetje financiare për bujqit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Me rebalancin e Buxhetit do të paguhen subvencionet ndaj 45 mijë bujqve në Maqedoni

Me rebalancin e Buxhetit do të paguhen subvencionet ndaj 45 mijë bujqve në Maqedoni

Ekonomi
Ministria e Bujqësisë-Maqedoni: Bujqit të aplikojnë për tokë deri më 21 korrik

Ministria e Bujqësisë-Maqedoni: Bujqit të aplikojnë për tokë deri më 21 korrik

Ekonomi
Do të punësohen 140 persona në “Pyjet e Maqedonisë”

Do të punësohen 140 persona në “Pyjet e Maqedonisë”

Maqedonia e Veriut
Pas zjarreve në Maqedoni, paralajmërime për pyllëzim

Pas zjarreve në Maqedoni, paralajmërime për pyllëzim

Maqedonia e Veriut
Ministria e Bujqësisë në Maqedoni: Paguhen 617.6 milion denarë subvencione

Ministria e Bujqësisë në Maqedoni: Paguhen 617.6 milion denarë subvencione

Sociale
Maqedoni, edhe dhjetë ditë për parashtrim të kërkesave për subvencione bujqësore

Maqedoni, edhe dhjetë ditë për parashtrim të kërkesave për subvencione bujqësore

Maqedonia e Veriut
Policia Pyjore e Maqedonisë pas 12 vitesh pajiset me çizme të reja

Policia Pyjore e Maqedonisë pas 12 vitesh pajiset me çizme të reja

Maqedonia e Veriut
Katër ministri në Maqedoni shkelin Ligjin për përdorimin e gjuhëve

Katër ministri në Maqedoni shkelin Ligjin për përdorimin e gjuhëve

Maqedonia e Veriut
Arjanit Hoxha: Së shpejti uniforma të reja për policinë e pyjeve

Arjanit Hoxha: Së shpejti uniforma të reja për policinë e pyjeve

Maqedonia e Veriut
Hoxha në takim me Odën Ekonomike: Sektori privat është forca lëvizëse e ekonomisë

Hoxha në takim me Odën Ekonomike: Sektori privat është forca lëvizëse e ekonomisë

Ekonomi
Maqedonia dhe Shqipëria nënshkruan marrëveshje bilaterale për heqjen e barrierave fitosanitare

Maqedonia dhe Shqipëria nënshkruan marrëveshje bilaterale për heqjen e barrierave fitosanitare

Ekonomi
Hoxha: Bujqësinë dhe zhvillimin rural, do ta mbështesim me 200 milion euro

Hoxha: Bujqësinë dhe zhvillimin rural, do ta mbështesim me 200 milion euro

Ekonomi
Përfundon afati për aplikim për subvencionet bujqësore në Maqedoninë e Veriut

Përfundon afati për aplikim për subvencionet bujqësore në Maqedoninë e Veriut

Ekonomi
Prej nesër hiqet ndalesa për lëvizje nëpër pyje në Maqedoni

Prej nesër hiqet ndalesa për lëvizje nëpër pyje në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ministria e Bujqësisë: Kultivuesit e duhanit t’u përmbahen masave gjatë marrjes së subvencioneve

Ministria e Bujqësisë: Kultivuesit e duhanit t’u përmbahen masave gjatë marrjes së subvencioneve

Ekonomi
Shtohet interesimi i qytetarëve në Tetovë për shfrytëzimin e masës 113-të

Shtohet interesimi i qytetarëve në Tetovë për shfrytëzimin e masës 113-të

Maqedonia e Veriut
Ministria e Bujqësisë hap thirrje publike për organizimin e panaireve lokale

Ministria e Bujqësisë hap thirrje publike për organizimin e panaireve lokale

Maqedonia e Veriut