LAJMI I FUNDIT:

MASHT

278 Artikuj

Imami Labinot Maliqi i drejtohet Kurtit: Shfuqizoje ndalesën administrative për bartjen e shamisë në shkolla

Imami Labinot Maliqi i drejtohet Kurtit: Shfuqizoje ndalesën administrative për bartjen e shamisë në shkolla

Kosovë
Manastirliu: Rritje historike e pagave për mësuesit, paga mesatare 950 euro në 2024

Manastirliu: Rritje historike e pagave për mësuesit, paga mesatare 950 euro në 2024

Shqipëri
Rrëfimi i Radica Berishajt, punonjësja serbe e arsimit që jetoi dhe veproi në Kosovë: Krenohem me nxënësit e mi që sot janë udhëheqës në vend, Kosova dhe Serbia duhet ta lënë pas të kaluarën

Rrëfimi i Radica Berishajt, punonjësja serbe e arsimit që jetoi dhe veproi në Kosovë: Krenohem me nxënësit e mi që sot janë udhëheqës në vend, Kosova dhe Serbia duhet ta lënë pas të kaluarën

Butrint Avdyli
​ETEA: Mbi 70 % e nxënësve nuk kanë arritur të sigurojnë të gjitha tekstet shkollore

​ETEA: Mbi 70 % e nxënësve nuk kanë arritur të sigurojnë të gjitha tekstet shkollore

Arsim
Këshilli i Prindërve të Prishtinës kërkon libra për nxënësit si në vitet paraprake – paralajmëron veprime të tjera

Këshilli i Prindërve të Prishtinës kërkon libra për nxënësit si në vitet paraprake – paralajmëron veprime të tjera

Arsim
Viti i ri shkollor 2023/24 fillon më 1 shtator

Viti i ri shkollor 2023/24 fillon më 1 shtator

Arsim
Kushtetuesja thotë se udhëzimi i MASHT-it për zgjedhjen e drejtorëve të shkollave është në harmoni me dispozitat ligjore

Kushtetuesja thotë se udhëzimi i MASHT-it për zgjedhjen e drejtorëve të shkollave është në harmoni me dispozitat ligjore

Arsim
Kurti: Arsimi dual nuk mund të mbijetojë dhe ekzistojë pa një bashkëpunim të mirëfilltë në mes të sektorit publik dhe atij privat

Kurti: Arsimi dual nuk mund të mbijetojë dhe ekzistojë pa një bashkëpunim të mirëfilltë në mes të sektorit publik dhe atij privat

Ekonomi
Testi i Maturës, MASHT: Disa raste të largimit të nxënësve, u kapën me telefona

Testi i Maturës, MASHT: Disa raste të largimit të nxënësve, u kapën me telefona

Arsim
Federata e Mësuesve të SHBA-ve kërkon dialog social ndërmjet SBAShK-ut dhe Qeverisë

Federata e Mësuesve të SHBA-ve kërkon dialog social ndërmjet SBAShK-ut dhe Qeverisë

Arsim
Nxënësit e Kosovës dolën keq në testin ndërkombëtar për lexim, MASHT: E nevojshme veprimi i menjëhershëm i të gjitha institucioneve

Nxënësit e Kosovës dolën keq në testin ndërkombëtar për lexim, MASHT: E nevojshme veprimi i menjëhershëm i të gjitha institucioneve

Mirjeta Hajzeraj