Mario Balotelli

Mario Balotelli

Mario Balotelli është futbollist italian i lindur më 12 gusht 1990.

302 Artikuj
LAJMET NGA "Mario Balotelli"
Zyrtare: Balotelli i bashkohet Marseilles Zyrtare: Balotelli i bashkohet Marseilles
E kryer, Balotelli te Marseille E kryer, Balotelli te Marseille
Balotelli mes Marseilles dhe Genoas Balotelli mes Marseilles dhe Genoas