LAJMI I FUNDIT:

Manastiri i Deçanit

115 Artikuj

Pse të zyrtarizohet statusi i Kishës Ortodokse serbe në Kosovë?

Pse të zyrtarizohet statusi i Kishës Ortodokse serbe në Kosovë?

Kosovë
Zemaj, Kurtit: A jeni të vetëdijshëm se fëmijëve tanë do t’u duhet ta vizitojnë Manastirin e Deçanit me pasaporta

Zemaj, Kurtit: A jeni të vetëdijshëm se fëmijëve tanë do t’u duhet ta vizitojnë Manastirin e Deçanit me pasaporta

Politikë
Reagon kleri serb i Manastirit të Deçanit pas incidentit gjatë vizitës së At Nikolla Xhufkës: Kisha Ortodokse në Shqipëri na tha se ai është mashtrues

Reagon kleri serb i Manastirit të Deçanit pas incidentit gjatë vizitës së At Nikolla Xhufkës: Kisha Ortodokse në Shqipëri na tha se ai është mashtrues

Kosovë
Priftin nga Shqipëria At Nikolla Xhufka, e largojnë me arrogancë nga Manastiri i Deçanit

Priftin nga Shqipëria At Nikolla Xhufka, e largojnë me arrogancë nga Manastiri i Deçanit

Kosovë
Historianët e Deçanit kërkojnë dorëheqjen e kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Historianët e Deçanit kërkojnë dorëheqjen e kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Kosovë
Escobar arrin në Kosovë, viziton Manastirin e Deçanit

Escobar arrin në Kosovë, viziton Manastirin e Deçanit

Kosovë
Kurti u shpreh optimist për zgjidhjen e çështje së Manastirit të Deçanit, reagojnë këta të fundit

Kurti u shpreh optimist për zgjidhjen e çështje së Manastirit të Deçanit, reagojnë këta të fundit

Kosovë
Osmani: Në takim me Blinken diskutuam për Manastirin e Deçanit vetëm në kuadër të vendimit të Kushtetueses

Osmani: Në takim me Blinken diskutuam për Manastirin e Deçanit vetëm në kuadër të vendimit të Kushtetueses

Politikë
Manastiri i Deçanit kërkon mbrotje nga KFOR-i

Manastiri i Deçanit kërkon mbrotje nga KFOR-i

Siguri
Çështja e Manastirit të Deçanit, ministri Çeku: Organizata “Europa Nostra” e ka humbur kredibilitetin, i është nënshtruar Serbisë

Çështja e Manastirit të Deçanit, ministri Çeku: Organizata “Europa Nostra” e ka humbur kredibilitetin, i është nënshtruar Serbisë

Kosovë
Eurodeputetja von Cramon takohet me përfaqësues të “Europa Nostra”, flasin për Manastirin e Deçanit

Eurodeputetja von Cramon takohet me përfaqësues të “Europa Nostra”, flasin për Manastirin e Deçanit

Kosovë
Raporti i “Europa Nostra”, reagon kryetari i Deçanit: I pabazuar dhe nuk përket me realitetin 

Raporti i “Europa Nostra”, reagon kryetari i Deçanit: I pabazuar dhe nuk përket me realitetin 

Kosovë
Ministri Aliu: Europa Nostra dëmtoi imazhin e Kosovës

Ministri Aliu: Europa Nostra dëmtoi imazhin e Kosovës

Kosovë
Nga kush po rrezikohet Manastiri i Deçanit, përplasje mes historianëve të kësaj komune dhe udhëheqësve të saj

Nga kush po rrezikohet Manastiri i Deçanit, përplasje mes historianëve të kësaj komune dhe udhëheqësve të saj

Kosovë
Përplasjet mes Qeverisë me Europa Nostren rreth Manastirit të Deçanit, reagojnë historianët: Manastiri rrezikohet nga Sava Janjiq

Përplasjet mes Qeverisë me Europa Nostren rreth Manastirit të Deçanit, reagojnë historianët: Manastiri rrezikohet nga Sava Janjiq

Kosovë
Çfarë i shkruan Europa Nostra-s, presidentja e kryeministri për Manastirin e Deçanit?

Çfarë i shkruan Europa Nostra-s, presidentja e kryeministri për Manastirin e Deçanit?

Kosovë
Top shtatë vendet që duhet vizituar çdo turist që vjen në Kosovë

Top shtatë vendet që duhet vizituar çdo turist që vjen në Kosovë

Meridiana Statovci
Komuna e Deçanit nën hetime për pronat e Manastirit

Komuna e Deçanit nën hetime për pronat e Manastirit

Kosovë
Kraja: Nuk ka zgjidhje tjetër, pronat duhet t’i kthehen Manastirit të Deçanit

Kraja: Nuk ka zgjidhje tjetër, pronat duhet t’i kthehen Manastirit të Deçanit

Kosovë
Pas kërkesës së QUINT-it, tre ambasadorë të huaj vizitojnë Manastirin e Deçanit

Pas kërkesës së QUINT-it, tre ambasadorë të huaj vizitojnë Manastirin e Deçanit

Kosovë
Historiani Muhamet Mala: Manastiri i Deçanit i takon shkollës arbërore dalmatine

Historiani Muhamet Mala: Manastiri i Deçanit i takon shkollës arbërore dalmatine

Kosovë
Gorani: Nëse i hyjmë letrave, sipas serbëve, krejt Dukagjini është Metohi, tokë e kishave

Gorani: Nëse i hyjmë letrave, sipas serbëve, krejt Dukagjini është Metohi, tokë e kishave

Kosovë
Mushkolaj për kërkesën e QUINT-it: Manastirit të Deçanit, tokat ju dhuruan me vendim të administratës së Millosheviqit

Mushkolaj për kërkesën e QUINT-it: Manastirit të Deçanit, tokat ju dhuruan me vendim të administratës së Millosheviqit

Kosovë
Ambasadorët e QUINT-it vizitojnë Manastirin e Deçanit

Ambasadorët e QUINT-it vizitojnë Manastirin e Deçanit

Kosovë