LAJMI I FUNDIT:

Luan Hasanaj

19 Artikuj

Hasanaj nga Let’s Do It Kosova: Mjedisi ndotet kryesisht nga faktori njeri dhe kompanitë ndërtuese

Hasanaj nga Let’s Do It Kosova: Mjedisi ndotet kryesisht nga faktori njeri dhe kompanitë ndërtuese

Kosovë
Pas vaksinimit anti-COVID, mbetjet mjekësore (shiringat dhe ampulat) mund ta përhapin virusin

Pas vaksinimit anti-COVID, mbetjet mjekësore (shiringat dhe ampulat) mund ta përhapin virusin

Shëndetësi
Ku përfundojnë mbeturinat e pajisjeve mbrojtëse dhe mbetjet medicinale për COVID-19?

Ku përfundojnë mbeturinat e pajisjeve mbrojtëse dhe mbetjet medicinale për COVID-19?

Kosovë
Bëhen 23 vjet nga rënia e Luan Haradinajt

Bëhen 23 vjet nga rënia e Luan Haradinajt

Kosovë
Shitja e qeseve të plastikës do të ndikonte në ruajtjen e mjedisit

Shitja e qeseve të plastikës do të ndikonte në ruajtjen e mjedisit

Kosovë
Largohet deponia ilegale e mbeturinave afër stadiumuit ‘Fadil Vokrri’, ambienti kthehet në gjendjen e mëparshme

Largohet deponia ilegale e mbeturinave afër stadiumuit ‘Fadil Vokrri’, ambienti kthehet në gjendjen e mëparshme

Kosovë
Kosova udhëheq fushatën “Për një botë më të pastër”

Kosova udhëheq fushatën “Për një botë më të pastër”

Kosovë
Haradinaj: Së bashku do ta mbajmë Kosovën të pastër

Haradinaj: Së bashku do ta mbajmë Kosovën të pastër

Kosovë
“Ta Pastrojmë Kosovën”, largon pesë deponi të mëdha nga Vushtrria

“Ta Pastrojmë Kosovën”, largon pesë deponi të mëdha nga Vushtrria

Komunat
Janari gjen Kosovën me polici mjedisore

Janari gjen Kosovën me polici mjedisore

Kosovë
Haradinaj: Është momenti i fundit që të kujdesemi për ambientin

Haradinaj: Është momenti i fundit që të kujdesemi për ambientin

Kosovë
Janë mbledhur 316 tonë mbeturina

Janë mbledhur 316 tonë mbeturina

Kosovë
Reshitaj: 2018-ta, vit i pastrimit dhe gjelbërimit të Kosovës (Foto)

Reshitaj: 2018-ta, vit i pastrimit dhe gjelbërimit të Kosovës (Foto)

Politikë
Kosova sivjet bëhet me policinë e gjelbër

Kosova sivjet bëhet me policinë e gjelbër

Politikë
Ndotje alarmante e ajrit në Prishtinë (Video)

Ndotje alarmante e ajrit në Prishtinë (Video)

Prishtina
Mbetjet spitalore “varrosen” pranë të vdekurëve në Arbëri

Mbetjet spitalore “varrosen” pranë të vdekurëve në Arbëri

Shëndetësi
Apostolova: Duhet më shumë punë në mbrojtjen e ambientit

Apostolova: Duhet më shumë punë në mbrojtjen e ambientit

Politikë
Pastrohen mbeturinat në Plemetin

Pastrohen mbeturinat në Plemetin

Të Tjera
Me aksionin “Ta pastrojmë Kosovën”, “pastrohen” diku edhe 25 mijë euro (Video)

Me aksionin “Ta pastrojmë Kosovën”, “pastrohen” diku edhe 25 mijë euro (Video)

Financa