LAJMI I FUNDIT:

Kopshti zoologjik

80 Artikuj

Pasi përdoruesit e internetit shqetësohen për mirëqenien e ariut polar, kopshti zoologjik sqaron arsyen pse ai është i shtrirë në akull

Pasi përdoruesit e internetit shqetësohen për mirëqenien e ariut polar, kopshti zoologjik sqaron arsyen pse ai është i shtrirë në akull

Fun Lajme
Holanda në kërkim të 11 rakunëve të arratisur nga kopshti zoologjik

Holanda në kërkim të 11 rakunëve të arratisur nga kopshti zoologjik

Fun Lajme
Roja i një kopshti zoologjik në Japoni vishet si tigër për ta realizuar stërvitjen vjetore të kopshtit

Roja i një kopshti zoologjik në Japoni vishet si tigër për ta realizuar stërvitjen vjetore të kopshtit

Interesante
Pamje që tregojnë rojet e kopshtit zoologjik duke u përpjekur të shpëtojnë nga gorilla

Pamje që tregojnë rojet e kopshtit zoologjik duke u përpjekur të shpëtojnë nga gorilla

Virale
U kujdes për të nga momenti që lindi, luani kafshon për vdekje punonjësin e kopshtit zoologjik në Nigeri

U kujdes për të nga momenti që lindi, luani kafshon për vdekje punonjësin e kopshtit zoologjik në Nigeri

Afrika
Vizitorët e një kopshti zoologjik në Brazil tmerrohen, jaguari ngjitet në mur dhe për pak sa nuk u afrohet

Vizitorët e një kopshti zoologjik në Brazil tmerrohen, jaguari ngjitet në mur dhe për pak sa nuk u afrohet

Interesante
Një struc u pikas duke vrapuar në një autostradë të ngarkuar në Kinë

Një struc u pikas duke vrapuar në një autostradë të ngarkuar në Kinë

Interesante
Rinoceronti vret një kujdestare të një kopshti zoologjik në Austri, lëndon rëndë një tjetër

Rinoceronti vret një kujdestare të një kopshti zoologjik në Austri, lëndon rëndë një tjetër

Evropa
Momenti kur majmuni tundë thikën në rrethojën e tij në Kopshtin Zoologjik Chester

Momenti kur majmuni tundë thikën në rrethojën e tij në Kopshtin Zoologjik Chester

Dështime
Struci përpiqet ta sulmoj gjirafën – xhirohet momenti qesharak kur gjirafa e shkelmon atë

Struci përpiqet ta sulmoj gjirafën – xhirohet momenti qesharak kur gjirafa e shkelmon atë

Fun Lajme
Njerëzit mendojnë se ky është një burrë i veshur si ari, kopshti zoologjik mohon spekulimet

Njerëzit mendojnë se ky është një burrë i veshur si ari, kopshti zoologjik mohon spekulimet

Virale
Gorilla e cila gabimisht besohej se ishte mashkull, sjell në jetë foshnjën në kopshtin zoologjik Columbus

Gorilla e cila gabimisht besohej se ishte mashkull, sjell në jetë foshnjën në kopshtin zoologjik Columbus

Fun Lajme


mob5