LAJMI I FUNDIT:

Karta e Adriatikut

21 Artikuj

Zv/ministri i Punëve të Jashtme: Kërkesa e Kosovës për anëtarësim në Kartën e Adriatikut të trajtohet urgjentisht

Zv/ministri i Punëve të Jashtme: Kërkesa e Kosovës për anëtarësim në Kartën e Adriatikut të trajtohet urgjentisht

Kosovë
Mehaj në konferencën e Kartës së Adriatikut: Është koha e duhur për të udhëtuar së bashku drejt anëtarësimit në NATO dhe BE

Mehaj në konferencën e Kartës së Adriatikut: Është koha e duhur për të udhëtuar së bashku drejt anëtarësimit në NATO dhe BE

Kosovë
Gërvalla në SHBA, merr mbështetjen për anëtarësimin e Kosovës në “Kartën e Adriatikut”

Gërvalla në SHBA, merr mbështetjen për anëtarësimin e Kosovës në “Kartën e Adriatikut”

Kosovë
Gërvalla në takimin e Kartës së Adriatikut: Lufta është kthyer sërish si kërcënim real në Ballkan

Gërvalla në takimin e Kartës së Adriatikut: Lufta është kthyer sërish si kërcënim real në Ballkan

Kosovë
Mehaj: Rusia me çdo kusht kërkon destabilizimin e Kosovës

Mehaj: Rusia me çdo kusht kërkon destabilizimin e Kosovës

Siguri
Ministri Mehaj kërkon pranimin e Kosovës në Kartën e Adriatikut

Ministri Mehaj kërkon pranimin e Kosovës në Kartën e Adriatikut

Siguri
Kosova është e përgatitur për t’u bërë anëtare e Kartës së Adriatikut

Kosova është e përgatitur për t’u bërë anëtare e Kartës së Adriatikut

Kosovë
Ministri Quni mori pjesë në Konferencën e Kartës së Adriatikut – SHBA

Ministri Quni mori pjesë në Konferencën e Kartës së Adriatikut – SHBA

Kosovë
Cakaj: Kosova të bëhet pjesë e “Kartës së Adriatikut”

Cakaj: Kosova të bëhet pjesë e “Kartës së Adriatikut”

Kosovë
Gjenerali Rama: FSK e gatshme për obligimet që dalin nga Karta e Adriatikut

Gjenerali Rama: FSK e gatshme për obligimet që dalin nga Karta e Adriatikut

Kosovë
Berisha po merr pjesë në konferencën e ministrave të mbrojtjes ShBA-Karta e Adriatikut në Mal të Zi

Berisha po merr pjesë në konferencën e ministrave të mbrojtjes ShBA-Karta e Adriatikut në Mal të Zi

Kosovë
Gjeneral Rama i njoftoi partnerët ndërkombëtar për transformimin e FSK-së

Gjeneral Rama i njoftoi partnerët ndërkombëtar për transformimin e FSK-së

Siguri
Hoxhaj në takim me Sekretarin Mattis, kërkon që Kosova të bëhet me ushtri

Hoxhaj në takim me Sekretarin Mattis, kërkon që Kosova të bëhet me ushtri

Kosovë
Sekretari amerikan i Mbrojtjes do t’i takojë përfaqësuesit e Ballkanit në Zagreb

Sekretari amerikan i Mbrojtjes do t’i takojë përfaqësuesit e Ballkanit në Zagreb

Kosovë
Gjeneral Rama merr pjesë në konferencën “SHBA-Karta e Adriatikut A-5”

Gjeneral Rama merr pjesë në konferencën “SHBA-Karta e Adriatikut A-5”

Kosovë
Angazhim i fuqishëm për përforcim të marrëdhënieve ndërmjet nënshkruesve të Kartës së Adriatikut

Angazhim i fuqishëm për përforcim të marrëdhënieve ndërmjet nënshkruesve të Kartës së Adriatikut

Maqedonia e Veriut
Zoran Zaev: Samiti në Podgoricë, mundësi e shkëlqyer për përforcim të bashkëpunimit

Zoran Zaev: Samiti në Podgoricë, mundësi e shkëlqyer për përforcim të bashkëpunimit

Shaqir Dogani
Maqedonia dhe Mali i Zi nikoqire të takimit të Kartës së Adriatikut në Podgoricë

Maqedonia dhe Mali i Zi nikoqire të takimit të Kartës së Adriatikut në Podgoricë

Lirim Shabani
Maqedonia në 2017 do të udhëheq me Komisionin e vendeve anëtare të Kartës së Adriatikut

Maqedonia në 2017 do të udhëheq me Komisionin e vendeve anëtare të Kartës së Adriatikut

Bashkim Iljazi
Shefi i ARM-së merr pjesë në takimin e Kartës së Adriatikut (A-5)

Shefi i ARM-së merr pjesë në takimin e Kartës së Adriatikut (A-5)

Lirim Shabani
FSK pjesë e takimit SHBA-Karta e Adriatikut

FSK pjesë e takimit SHBA-Karta e Adriatikut

Siguri