LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Themelore e Pejës

76 Artikuj

Mungesa e provave – anulohet seanca e fillestare ndaj tre të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Mungesa e provave – anulohet seanca e fillestare ndaj tre të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Drejtësi
I vazhdohet edhe për dy muaj paraburgimi pejanit që dyshohet se vrau nënën e tij

I vazhdohet edhe për dy muaj paraburgimi pejanit që dyshohet se vrau nënën e tij

Drejtësi
Shkaktuan aksident me fatalitet dhe ikën, dënohen me 15 vjet burgim

Shkaktuan aksident me fatalitet dhe ikën, dënohen me 15 vjet burgim

Drejtësi
Refuzohet kërkesa për paraburgimin e zyrtarëve të “Ambientit”, të dyshuar për korrupsion

Refuzohet kërkesa për paraburgimin e zyrtarëve të “Ambientit”, të dyshuar për korrupsion

Drejtësi
Gjykimi për vrasjen e rëndë në Klinë, dëshmitari tregon se çfarë kishte parë në natën kritike

Gjykimi për vrasjen e rëndë në Klinë, dëshmitari tregon se çfarë kishte parë në natën kritike

Drejtësi
Shtyhet gjykimi në rastin “Brezovica”

Shtyhet gjykimi në rastin “Brezovica”

Drejtësi
Sulmi fizik ndaj të moshuarës në qendrën “Orenda” – Prokuroria e Pejës ende nuk ka ngritur aktakuzë ndaj tri infermiereve të dyshuara

Sulmi fizik ndaj të moshuarës në qendrën “Orenda” – Prokuroria e Pejës ende nuk ka ngritur aktakuzë ndaj tri infermiereve të dyshuara

Jehona Hulaj
Lirohet nga paraburgimi i dyshuari për sulmin seksual ndaj alpinistes Mrika Nikqi në Pejë

Lirohet nga paraburgimi i dyshuari për sulmin seksual ndaj alpinistes Mrika Nikqi në Pejë

Drejtësi
Sulmi seksual ndaj alpinistes Mrika Nikqi – të dyshuarit i vazhdohet paraburgimi edhe për 30 ditë

Sulmi seksual ndaj alpinistes Mrika Nikqi – të dyshuarit i vazhdohet paraburgimi edhe për 30 ditë

Drejtësi
Shaban Gogaj dënohet me 7 vjet e 6 muaj burgim për vrasjen nga pakujdesia të Agonis Tetaj

Shaban Gogaj dënohet me 7 vjet e 6 muaj burgim për vrasjen nga pakujdesia të Agonis Tetaj

Drejtësi
Shaban Gogaj: Dënimi im do të jetë ditën kur do të dalë nga burgu dhe nuk e shoh më Agonisin

Shaban Gogaj: Dënimi im do të jetë ditën kur do të dalë nga burgu dhe nuk e shoh më Agonisin

Drejtësi
Të arrestuarit për drogë në Gjakovë e Deçan, fjalosen mes vete në gjykatë

Të arrestuarit për drogë në Gjakovë e Deçan, fjalosen mes vete në gjykatë

Drejtësi
​Vrasje e mbetur në tentativë, i pandehuri dënohet me afër 6 vjet burg

​Vrasje e mbetur në tentativë, i pandehuri dënohet me afër 6 vjet burg

Drejtësi
Arsimtari që dyshohet se e ngacmoi seksualisht nxënësen në Pejë del para Gjykatës

Arsimtari që dyshohet se e ngacmoi seksualisht nxënësen në Pejë del para Gjykatës

Drejtësi
Pejë, edhe në rigjykim dënohen me 47 vjet e gjysmë burgim katër të akuzuarit për vrasje me pagesë

Pejë, edhe në rigjykim dënohen me 47 vjet e gjysmë burgim katër të akuzuarit për vrasje me pagesë

Drejtësi
Vodhi tri dele, dy qura dhe 10 pula – një vit burg dhe 900 euro gjobë për pejanin

Vodhi tri dele, dy qura dhe 10 pula – një vit burg dhe 900 euro gjobë për pejanin

Drejtësi
Vrasja në Klinë, një muaj paraburgim ndaj pesë të dyshuarve

Vrasja në Klinë, një muaj paraburgim ndaj pesë të dyshuarve

Drejtësi
Nuk sigurohet avokati mbrojtës, shtyhet seanca gjyqësore ndaj të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt

Nuk sigurohet avokati mbrojtës, shtyhet seanca gjyqësore ndaj të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt

Drejtësi
Pas gati gjashtë vjet nga ngritja e aktakuzës, sot pritet të marrë epilog gjykimi për korrupsion ndaj Qemajl Mustafës dhe të tjerëve

Pas gati gjashtë vjet nga ngritja e aktakuzës, sot pritet të marrë epilog gjykimi për korrupsion ndaj Qemajl Mustafës dhe të tjerëve

Drejtësi
Arrestohet një person në Deçan, ishte kërkim nga Gjykata e Pejës

Arrestohet një person në Deçan, ishte kërkim nga Gjykata e Pejës

Drejtësi
Ishte dënuar më 2003 nga gjykata norvegjeze me 12 vjet burgim, gjykata e Pejës merr vendim për gruan që po kërkohej nga INTERPOL-i

Ishte dënuar më 2003 nga gjykata norvegjeze me 12 vjet burgim, gjykata e Pejës merr vendim për gruan që po kërkohej nga INTERPOL-i

Drejtësi
Një muaj paraburgim për policin nga Peja i cili dyshohet për dhunim, shantazh dhe fotografim të paautorizuar

Një muaj paraburgim për policin nga Peja i cili dyshohet për dhunim, shantazh dhe fotografim të paautorizuar

Drejtësi
Një muaj paraburgim për të dyshuarin për vrasjen e dyfishtë që kishte ndodhur dhjetë vite më parë në Junik

Një muaj paraburgim për të dyshuarin për vrasjen e dyfishtë që kishte ndodhur dhjetë vite më parë në Junik

Drejtësi
Tetë vite burgim e 900 euro gjobë ndaj tre të akuzuarve për dërgimin e narkotikut në Burgun e Dubravës

Tetë vite burgim e 900 euro gjobë ndaj tre të akuzuarve për dërgimin e narkotikut në Burgun e Dubravës

Drejtësi