LAJMI I FUNDIT:

Eksport

110 Artikuj

Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Prodhime Vendore
Bie dukshëm varësia për gazin nga Rusia për tregut evropian

Bie dukshëm varësia për gazin nga Rusia për tregut evropian

Botë
Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Bujqësi
Ambasadori Westerlund për Telegrafin: Ka interes nga kompanitë suedeze që të vijnë në Kosovë, është momenti i duhur të hapet Oda Suedeze e Bizneseve

Ambasadori Westerlund për Telegrafin: Ka interes nga kompanitë suedeze që të vijnë në Kosovë, është momenti i duhur të hapet Oda Suedeze e Bizneseve

Albert Spahiu
Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Ismail Jakupi
LDK-ja fajëson Qeverinë Kurti për rritjen e importeve për 70 milionë euro më shumë nga Serbia

LDK-ja fajëson Qeverinë Kurti për rritjen e importeve për 70 milionë euro më shumë nga Serbia

Financa
SHBA-ja për eksport, Turqia për import – partnerët kryesorë tregtar të Kosovës gjatë 2022-së

SHBA-ja për eksport, Turqia për import – partnerët kryesorë tregtar të Kosovës gjatë 2022-së

Albert Spahiu
Bizneset në Kosovë në sfidë për të siguruar lëndën e parë

Bizneset në Kosovë në sfidë për të siguruar lëndën e parë

Biznes
Deficiti i tregtar i mallrave të BE-së arrin në 46 miliardë euro

Deficiti i tregtar i mallrave të BE-së arrin në 46 miliardë euro

Botë
Kosovës i thellohet deficiti tregtar, gjatë muajit tetor rritet për 13 për qind

Kosovës i thellohet deficiti tregtar, gjatë muajit tetor rritet për 13 për qind

Të Tjera
Kina në vështirësi ekonomike, tregtia e jashtme e vendit bie më shpejtë sesa pritej

Kina në vështirësi ekonomike, tregtia e jashtme e vendit bie më shpejtë sesa pritej

Botë
Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda muajit korrik rritet për 15.8 për qind

Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda muajit korrik rritet për 15.8 për qind

Të Tjera
Ministria e Bujqësisë: 200 tonelata speca nga toka e Kosovës në sofër të Evropës

Ministria e Bujqësisë: 200 tonelata speca nga toka e Kosovës në sofër të Evropës

Bujqësi
Importet e gazit rus në Evropë arrijnë në nivelet më të ulëta në histori

Importet e gazit rus në Evropë arrijnë në nivelet më të ulëta në histori

Botë
Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda një viti rritet rreth 20 për qind

Kosovës i thellohet deficiti tregtar, brenda një viti rritet rreth 20 për qind

Të Tjera
BERZH parashikon tkurrje të ekonomisë ukrainase gjatë këtij viti

BERZH parashikon tkurrje të ekonomisë ukrainase gjatë këtij viti

Botë
Ambasadori Minxhozi: Shkëmbimet tregtare midis Kosovës dhe Shqipërisë arrijnë në 420 milionë euro

Ambasadori Minxhozi: Shkëmbimet tregtare midis Kosovës dhe Shqipërisë arrijnë në 420 milionë euro

Të Tjera
Kompania kosovare ‘Relux’ kontribuon në rritjen e eksporteve të vendit

Kompania kosovare ‘Relux’ kontribuon në rritjen e eksporteve të vendit

Biznes
Paralajmërimi i OBT-së: Agresioni rus në Ukrainë do të përgjysmojë rritjen e tregtisë botërore

Paralajmërimi i OBT-së: Agresioni rus në Ukrainë do të përgjysmojë rritjen e tregtisë botërore

Botë
Kompania vendore FASAL fillon eksportin edhe në Zvicër

Kompania vendore FASAL fillon eksportin edhe në Zvicër

Marketing
Rriten eksportet e Kosovës – SHBA, Gjermania dhe Maqedonia e Veriut partnerët kryesor gjatë muajit shkurt 2022

Rriten eksportet e Kosovës – SHBA, Gjermania dhe Maqedonia e Veriut partnerët kryesor gjatë muajit shkurt 2022

Të Tjera
Eksportet e Gjermanisë gjatë vitit të kaluar u rritën me 14 për qind

Eksportet e Gjermanisë gjatë vitit të kaluar u rritën me 14 për qind

Botë
AAK, deputetit Muja: Kosova ishte çliruar nga produktet e Serbisë nën udhëheqjen e Haradinajt

AAK, deputetit Muja: Kosova ishte çliruar nga produktet e Serbisë nën udhëheqjen e Haradinajt

Të Tjera
Rriten për mbi 40 për qind eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës

Rriten për mbi 40 për qind eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës

Të Tjera