LAJMI I FUNDIT:

Detyrim

22 Artikuj

Aksion i Policisë dhe Prokurorisë – bastisen shtëpi e lokale në Prishtinë e Podujevë dhe ndalohen katër persona

Aksion i Policisë dhe Prokurorisë – bastisen shtëpi e lokale në Prishtinë e Podujevë dhe ndalohen katër persona

Kosovë
Detyroi shitësin e një mobil shopi në Pejë t’ia jap një telefon në vlerë prej 700 euro, arrestohet nga policia

Detyroi shitësin e një mobil shopi në Pejë t’ia jap një telefon në vlerë prej 700 euro, arrestohet nga policia

Kronika e Zezë
Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja të krimeve të rënda, 47 persona të përfshirë në vepra të ndryshme penale

Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja të krimeve të rënda, 47 persona të përfshirë në vepra të ndryshme penale

Kosovë
Një i mitur në Prishtinë raporton për dhunë sistematike dhe detyrim nga dy bashkëmoshatarë

Një i mitur në Prishtinë raporton për dhunë sistematike dhe detyrim nga dy bashkëmoshatarë

Kronika e Zezë
Rasti “Brezovica”, arrestohen 15 të dyshuar dhe konfiskohen para, vetura, armë e dokumente

Rasti “Brezovica”, arrestohen 15 të dyshuar dhe konfiskohen para, vetura, armë e dokumente

Kosovë
Një person në Han të Elezit detyron të miturin t’i jap para

Një person në Han të Elezit detyron të miturin t’i jap para

Kronika e Zezë
Mosmarrëveshje rreth një kontrate prone në Prishtinë, i dyshuari kërcënon me vrasje dhe i kërkon 100 mijë euro viktimës

Mosmarrëveshje rreth një kontrate prone në Prishtinë, i dyshuari kërcënon me vrasje dhe i kërkon 100 mijë euro viktimës

Kronika e Zezë
Arrestohen në Podujevë dy të dyshuar për fajde dhe detyrim

Arrestohen në Podujevë dy të dyshuar për fajde dhe detyrim

Kronika e Zezë
Ferizaj, tre të dyshuar e fusin në veturë një person – e rrahin dhe ia marrin mbi 300 euro

Ferizaj, tre të dyshuar e fusin në veturë një person – e rrahin dhe ia marrin mbi 300 euro

Kronika e Zezë
Policia kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e Besnik Lajqit – dyshohet për fajde

Policia kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e Besnik Lajqit – dyshohet për fajde

Siguri
E detyronte t’i jepte para për mosrespektim të marrëveshjes, arrestohet i dyshuari në Gjakovë

E detyronte t’i jepte para për mosrespektim të marrëveshjes, arrestohet i dyshuari në Gjakovë

Kronika e Zezë
I merr dy vajzat dhe shkon në Shqipëri, ia kërkon 10 mijë euro bashkëshortit për t’i kthyer

I merr dy vajzat dhe shkon në Shqipëri, ia kërkon 10 mijë euro bashkëshortit për t’i kthyer

Kronika e Zezë
Arrestohet i mituri në Prizren, detyronte një person t’i jepte para

Arrestohet i mituri në Prizren, detyronte një person t’i jepte para

Kronika e Zezë
Dy të mitur në Prishtinë detyronin një tjetër tu sillte para, rasti shkon në procedurë të rregullt

Dy të mitur në Prishtinë detyronin një tjetër tu sillte para, rasti shkon në procedurë të rregullt

Kronika e Zezë
Dështon seanca ndaj “Currit” e të tjerëve, mbrojtja kërkon të pajiset me të gjitha shkresat e lëndës para deklarimit rreth fajësisë

Dështon seanca ndaj “Currit” e të tjerëve, mbrojtja kërkon të pajiset me të gjitha shkresat e lëndës para deklarimit rreth fajësisë

Drejtësi
Ia kërkonte 5 mijë euro dhe e detyronte t’i sillte dokumente, arrestohet një person në Prishtinë

Ia kërkonte 5 mijë euro dhe e detyronte t’i sillte dokumente, arrestohet një person në Prishtinë

Kronika e Zezë
Gjykata e Apelit vendos në rastin e Kqirajve dhe të tjerëve, ashpërson dënimet  

Gjykata e Apelit vendos në rastin e Kqirajve dhe të tjerëve, ashpërson dënimet  

Kosovë
Një i arrestuar, detyroi viktimën t’ia jap garazhin

Një i arrestuar, detyroi viktimën t’ia jap garazhin

Kronika e Zezë
Aktakuzë për fajde e detyrim në tentativë

Aktakuzë për fajde e detyrim në tentativë

Kronika e Zezë
Arrestohen tre të dyshuar për veprat penale ‘fajde’ dhe ‘detyrim’

Arrestohen tre të dyshuar për veprat penale ‘fajde’ dhe ‘detyrim’

Kronika e Zezë
E detyrojnë t’iu japë para, njofton policinë

E detyrojnë t’iu japë para, njofton policinë

Kronika e Zezë
Tre të arrestuar për “rrëmbim, detyrim, lëndim i lehtë trupor”

Tre të arrestuar për “rrëmbim, detyrim, lëndim i lehtë trupor”

Kronika e Zezë