LAJMI I FUNDIT:

Charles Baudelaire

28 Artikuj

Duhet të përballemi me pikat e errëta të historisë sonë

Duhet të përballemi me pikat e errëta të historisë sonë

Cult+
ARMIKU

ARMIKU

Poezi
Migjeni, Bodleri i letërsisë shqipe

Migjeni, Bodleri i letërsisë shqipe

Cult+
Nga Baudelaire tek Migjeni

Nga Baudelaire tek Migjeni

Analiza
MASKA E VDEKJES SË KUQE

MASKA E VDEKJES SË KUQE

Fjala+
Shënime për “Historitë e 1001 ditëve”

Shënime për “Historitë e 1001 ditëve”

Cult+
Gjërat që i duam dhe ekzistenca

Gjërat që i duam dhe ekzistenca

Cult+
Pasioni i imazheve në veprat e Bodlerit

Pasioni i imazheve në veprat e Bodlerit

Analiza
Poeti i “mallkuar”

Poeti i “mallkuar”

Analiza
“Nadja”, një përpjekje për të hyrë në shpirtin njerëzor

“Nadja”, një përpjekje për të hyrë në shpirtin njerëzor

Analiza
Më intereson më shumë poezia që ende nuk e kam shkruar

Më intereson më shumë poezia që ende nuk e kam shkruar

Fjala+
LOJTARI ZEMËRGJERË

LOJTARI ZEMËRGJERË

Fjala+
Historia e shëmtisë

Historia e shëmtisë

Fakte
NJË KALIMTAREJE

NJË KALIMTAREJE

Poezi
LEXUESIT

LEXUESIT

Poezi
VIGANIA

VIGANIA

Auto
FUNDI I DITËS

FUNDI I DITËS

Poezi
Në Ditën Ndërkombëtare të Poezisë, Libraria “Dukagjini” propozon veprat që duhet lexuar

Në Ditën Ndërkombëtare të Poezisë, Libraria “Dukagjini” propozon veprat që duhet lexuar

Cult+
DIELLI

DIELLI

Poezi
ANMIKU

ANMIKU

Poezi
“Lulet e së keqes” dhe pesëdhjetë vjet për një përkthim: Takimi i vitit 1968 me Bodlerin, përmes një libri të shqepur

“Lulet e së keqes” dhe pesëdhjetë vjet për një përkthim: Takimi i vitit 1968 me Bodlerin, përmes një libri të shqepur

Fjala+
GJEGJËSITË

GJEGJËSITË

Poezi
Letra e vetëvrasjes e Bodlerit, shitet për 234 mijë euro

Letra e vetëvrasjes e Bodlerit, shitet për 234 mijë euro

Cult+
Kishte njoftuar se do vriste veten, shitet në ankand për 234 mijë euro letra e poetit Charles Baudelaire

Kishte njoftuar se do vriste veten, shitet në ankand për 234 mijë euro letra e poetit Charles Baudelaire

Interesante