LAJMI I FUNDIT:
Bisera Kostadinovska Stojçevska

Bisera Kostadinovska Stojçevska

7 Artikuj

Info

Bisera Kostadinovska Stojçevska është Ministre e Kulturës në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut që nga janari i vitit 2022. Ajo më herët ka qenë deputete dhe profesoreshë e gjuhës angleze.

Ajo është kuadër nga LSDM.

Vizita e muzeve nesër do të jetë falas për të gjithë qytetarët në Maqedoni

Vizita e muzeve nesër do të jetë falas për të gjithë qytetarët në Maqedoni

Kulturë
Kostadinovska-Stojçevska: Marrëveshja kolektive nuk do të anulohet

Kostadinovska-Stojçevska: Marrëveshja kolektive nuk do të anulohet

Kulturë
Kostadinovska-Stojçevska: Opera dhe Baleti kishin padi për detyrime të papaguara prej vitit 2012 deri në 2014

Kostadinovska-Stojçevska: Opera dhe Baleti kishin padi për detyrime të papaguara prej vitit 2012 deri në 2014

Kulturë
Rikonstruimin e Sallës universale do ta ndërmarrë Ministria e Kulturës në Maqedoni

Rikonstruimin e Sallës universale do ta ndërmarrë Ministria e Kulturës në Maqedoni

Shkupi
Nga e hëna fillon aplikimi online për projekte në kulturë për vitin 2023

Nga e hëna fillon aplikimi online për projekte në kulturë për vitin 2023

Maqedonia e Veriut
Stojçevska: Për gjuhën maqedonase nuk negociojmë, gjuha jonë është e mbrojtur

Stojçevska: Për gjuhën maqedonase nuk negociojmë, gjuha jonë është e mbrojtur

Politikë
Kostadinovska-Stojçevska: Bashkëpunimi me Sindikatën duhet të jetë i lartë

Kostadinovska-Stojçevska: Bashkëpunimi me Sindikatën duhet të jetë i lartë

Kulturë