LAJMI I FUNDIT:

Artan Muhaxhiri

111 Artikuj

Pa presion të madh ndërkombëtar, dialogu rrezikon të dështojë

Pa presion të madh ndërkombëtar, dialogu rrezikon të dështojë

Kosovë
Analistët flasin për modelin kroat të Asociacionit, në të cilin po insiston Kosova

Analistët flasin për modelin kroat të Asociacionit, në të cilin po insiston Kosova

Kosovë
Mirëpritet dakordimi Kosovë-Serbi për të zhdukurit

Mirëpritet dakordimi Kosovë-Serbi për të zhdukurit

Kosovë
Takimi Kurti-Vuçiq, Muhaxhiri: Pritet të nënshkruhet diçka në Bruksel, BE-ja ka punuar për këtë

Takimi Kurti-Vuçiq, Muhaxhiri: Pritet të nënshkruhet diçka në Bruksel, BE-ja ka punuar për këtë

Kosovë
A i ndryshoi Kurti qëndrimet për Asociacionin?

A i ndryshoi Kurti qëndrimet për Asociacionin?

Kosovë
Deklarata e amerikanëve për Asociacionin, analistët thonë se funksionimi i shtetit dhe rendi juridik nuk do të cenohen

Deklarata e amerikanëve për Asociacionin, analistët thonë se funksionimi i shtetit dhe rendi juridik nuk do të cenohen

Elfije Boletini
ShBA rrit presionin për Asociacionin, kërkesa vlerësohet strikte

ShBA rrit presionin për Asociacionin, kërkesa vlerësohet strikte

Kosovë
A janë siguruar votat në Këshillin e Evropës, analistët: Vonesat në procesin e anëtarësimit nuk janë lajm i mirë për Kosovën

A janë siguruar votat në Këshillin e Evropës, analistët: Vonesat në procesin e anëtarësimit nuk janë lajm i mirë për Kosovën

Elfije Boletini
Presidenca hesht për ambasadorin Berishaj, PDK kërkon sqarime

Presidenca hesht për ambasadorin Berishaj, PDK kërkon sqarime

Kosovë
Deklarata e Kurtit për Asociacionin vlerësohet si zbutje e qëndrimit

Deklarata e Kurtit për Asociacionin vlerësohet si zbutje e qëndrimit

Kosovë
Deklarata e deputetit Muja “hedh benzinë në zjarr”

Deklarata e deputetit Muja “hedh benzinë në zjarr”

Kosovë
Dakordimi për targat, analistët: Mjegullnaja mbi marrëveshjen u jep mundësi palëve ta interpretojnë siç u konvenon atyre

Dakordimi për targat, analistët: Mjegullnaja mbi marrëveshjen u jep mundësi palëve ta interpretojnë siç u konvenon atyre

Elfije Boletini
Afatizimi i dialogut, optimizëm për marrëveshje vitin e ardhshëm

Afatizimi i dialogut, optimizëm për marrëveshje vitin e ardhshëm

Kosovë
Mirëpritet marrëveshja për targa, kërkohet dinamizmi i procesit të dialogut

Mirëpritet marrëveshja për targa, kërkohet dinamizmi i procesit të dialogut

Kosovë
Qeverisë i kërkohet që Asociacioni të diskutohet vetëm në kuadër të marrëveshjes finale me Serbinë

Qeverisë i kërkohet që Asociacioni të diskutohet vetëm në kuadër të marrëveshjes finale me Serbinë

Kosovë
Masat e reja për targat ilegale, analistët i vlerësojnë si zgjidhje kreative e qeverisë

Masat e reja për targat ilegale, analistët i vlerësojnë si zgjidhje kreative e qeverisë

Kosovë
Takimi i 13 tetorit në Bruksel për liberalizimin e vizave, Muhaxhiri: Pritshmëritë janë pozitive dhe të bazuara në realitet

Takimi i 13 tetorit në Bruksel për liberalizimin e vizave, Muhaxhiri: Pritshmëritë janë pozitive dhe të bazuara në realitet

Elfije Boletini
Kritikohen zgjedhjet në parti politike me vetëm një kandidat

Kritikohen zgjedhjet në parti politike me vetëm një kandidat

Politikë
Dy serbë i bashkohen listës së gjatë të personave të padëshiruar në Kosovë, analistët thonë se po përçohet një mesazh

Dy serbë i bashkohen listës së gjatë të personave të padëshiruar në Kosovë, analistët thonë se po përçohet një mesazh

Siguri
Çështja e targave dhe dokumenteve, Kurtit i kërkohet mos të ketë kthim prapa

Çështja e targave dhe dokumenteve, Kurtit i kërkohet mos të ketë kthim prapa

Kosovë
Mosnjohja nga pesë vendet e BE-së, qeveria kritikohet për pasivitet

Mosnjohja nga pesë vendet e BE-së, qeveria kritikohet për pasivitet

Kosovë
Janjiq: Edhe nëse krijohet Asociacioni, Serbia nuk do ta njohë Kosovën

Janjiq: Edhe nëse krijohet Asociacioni, Serbia nuk do ta njohë Kosovën

Kosovë
A do të arrihet dakordim mes Kosovës dhe Serbisë për targat dhe letërnjoftimet deri më 1 shtator – flasin analistët

A do të arrihet dakordim mes Kosovës dhe Serbisë për targat dhe letërnjoftimet deri më 1 shtator – flasin analistët

Elfije Boletini
Analistët tregojnë arsyet e “ftohjes” së SHBA-së me Kurtin

Analistët tregojnë arsyet e “ftohjes” së SHBA-së me Kurtin

Kosovë