LAJMI I FUNDIT:

Allen Meta

17 Artikuj

Fushata zgjedhore, monitorohet gjuha e përdorur në rrjete sociale

Fushata zgjedhore, monitorohet gjuha e përdorur në rrjete sociale

Politikë
Qeveria e ardhshme të ketë shumicë të qëndrueshme në Kuvend

Qeveria e ardhshme të ketë shumicë të qëndrueshme në Kuvend

Kosovë
​Presidenti, dialogu dhe rimëkëmbja ekonomike, sfidat e qeverisë së ardhshme

​Presidenti, dialogu dhe rimëkëmbja ekonomike, sfidat e qeverisë së ardhshme

Kosovë
Zgjedhja e presidentit, mision i pamundur për koalicionin qeverisës

Zgjedhja e presidentit, mision i pamundur për koalicionin qeverisës

Kosovë
Rregullorja e re e Kuvendit, kërkohet ndëshkime për deputetët që nuk votojnë

Rregullorja e re e Kuvendit, kërkohet ndëshkime për deputetët që nuk votojnë

Kosovë
Zgjedhjet në Podujevë (nuk) e determinojnë rezultatin e zgjedhjeve të ardhshme nacionale

Zgjedhjet në Podujevë (nuk) e determinojnë rezultatin e zgjedhjeve të ardhshme nacionale

Kosovë
PDK: Nuk e kemi diskutuar hyrjen në qeveri, koalicioni po e hedh vet në publik këtë temë

PDK: Nuk e kemi diskutuar hyrjen në qeveri, koalicioni po e hedh vet në publik këtë temë

Kosovë
Rimëkëmbja ekonomike dhe dialogu, temat kryesore edhe në sesionin vjeshtor të Kuvendit

Rimëkëmbja ekonomike dhe dialogu, temat kryesore edhe në sesionin vjeshtor të Kuvendit

Kosovë
Nga shoqëria civile kërkojnë që LDK të publikojë marrëveshjen me Listën Serbe para votimit të qeverisë

Nga shoqëria civile kërkojnë që LDK të publikojë marrëveshjen me Listën Serbe para votimit të qeverisë

Kosovë
Njohës të rrethanave politike thonë se marrëveshja Kosovë-Serbi mund të bëhet para zgjedhjeve në SHBA

Njohës të rrethanave politike thonë se marrëveshja Kosovë-Serbi mund të bëhet para zgjedhjeve në SHBA

Kosovë
Nga shoqëria civile thonë se ç’njohja nga Sierra Leone e lehtëson vendosjen e reciprocitetit

Nga shoqëria civile thonë se ç’njohja nga Sierra Leone e lehtëson vendosjen e reciprocitetit

Kosovë
Analistët për vizitën e Kurtit në Shqipëri: Tentim për ta rikthyer në tryezë temën e bashkimit kombëtar

Analistët për vizitën e Kurtit në Shqipëri: Tentim për ta rikthyer në tryezë temën e bashkimit kombëtar

Kosovë
Analistët thonë se qeveria teknike mund të jetë zgjidhje nëse dështon formimi i koalicionit

Analistët thonë se qeveria teknike mund të jetë zgjidhje nëse dështon formimi i koalicionit

Kosovë
Kalimi i pragut zgjedhor nga NISMA, mund të shkaktojë shtyrje në formimin e qeverisë së re

Kalimi i pragut zgjedhor nga NISMA, mund të shkaktojë shtyrje në formimin e qeverisë së re

Kosovë
Shoqëria civile: Partitë po vazhdojnë me avazin e vjetër sa u përket premtimeve

Shoqëria civile: Partitë po vazhdojnë me avazin e vjetër sa u përket premtimeve

Zgjedhjet 2019
Njohësit e integrimeve: Partitë mos ta përdorin liberalizimin e vizave si kartë për vota

Njohësit e integrimeve: Partitë mos ta përdorin liberalizimin e vizave si kartë për vota

Kosovë
Serbët e veriut nuk presin ndryshime nga zgjedhjet

Serbët e veriut nuk presin ndryshime nga zgjedhjet

Kosovë