LAJMI I FUNDIT:

AKP

321 Artikuj

​AKP miraton marrëveshjen për pagesën e shpronësimit të pronave “Përparimi”

​AKP miraton marrëveshjen për pagesën e shpronësimit të pronave “Përparimi”

Financa
A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

Ekonomi
Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Financa
​Hoti: Mashtrimet e Kurtit po dalin në shesh çdo ditë

​Hoti: Mashtrimet e Kurtit po dalin në shesh çdo ditë

Financa
Projektligji për Fondin Sovran shtohet në Programin Legjislativ të këtij viti

Projektligji për Fondin Sovran shtohet në Programin Legjislativ të këtij viti

Ekonomi
Kurti: Menaxherët e ri të Kosovës të gjejnë frymëzim te Nazmi Mikullovci

Kurti: Menaxherët e ri të Kosovës të gjejnë frymëzim te Nazmi Mikullovci

Kosovë
Deputetja e LDK-së: Skandal në AKP, janë ekzekutuar 3.5 milionë euro me urdhër të një gjykate që nuk është kompetente

Deputetja e LDK-së: Skandal në AKP, janë ekzekutuar 3.5 milionë euro me urdhër të një gjykate që nuk është kompetente

Financa
Auditorja e Përgjithshme rekomandon marrjen e masave për të përmirësuar procesin e menaxhimit të pronave shoqërore

Auditorja e Përgjithshme rekomandon marrjen e masave për të përmirësuar procesin e menaxhimit të pronave shoqërore

Ekonomi
Shala i PDK-së akuzon Muratin se në heshtje i ndau mbi 757 mijë euro për AKP-në

Shala i PDK-së akuzon Muratin se në heshtje i ndau mbi 757 mijë euro për AKP-në

Të Tjera
Shiti pronat e AKP-së përmes mashtrimit dhe falsifikimit të dokumenteve, aktauzë ndaj të dyshuarit

Shiti pronat e AKP-së përmes mashtrimit dhe falsifikimit të dokumenteve, aktauzë ndaj të dyshuarit

Drejtësi
​Prezantohej si zyrtar i AKP-së, arrestohet për falsifikim dokumentesh dhe shitje të aseteve që ndodhen në BiH dhe në Malin e Zi

​Prezantohej si zyrtar i AKP-së, arrestohet për falsifikim dokumentesh dhe shitje të aseteve që ndodhen në BiH dhe në Malin e Zi

Kronika e Zezë
AKP shpall shitjen e re të aseteve përmes likuidimit  

AKP shpall shitjen e re të aseteve përmes likuidimit  

Të Tjera
AKP largoi nga tenderi gjashtë asete

AKP largoi nga tenderi gjashtë asete

Të Tjera
Anketa e UNDP-së: Dogana e Kosovës, AKP dhe Gjykatat perceptohen ndër më të korruptuarat

Anketa e UNDP-së: Dogana e Kosovës, AKP dhe Gjykatat perceptohen ndër më të korruptuarat

Kosovë
Bordi i AKP-së vendos për shitje 34 asete të ndërmarrjeve shoqërore

Bordi i AKP-së vendos për shitje 34 asete të ndërmarrjeve shoqërore

Ekonomi
Mbyllja e AKP-së në dorën e Kuvendit të Kosovës, Mikullovci flet për rifillimin valës së re të privatizimit

Mbyllja e AKP-së në dorën e Kuvendit të Kosovës, Mikullovci flet për rifillimin valës së re të privatizimit

Të Tjera
AKP i fton Komunat e Kosovës që t’i përgjigjen kërkesave për bashkëpunim ndërinstitucional

AKP i fton Komunat e Kosovës që t’i përgjigjen kërkesave për bashkëpunim ndërinstitucional

Të Tjera
AKP largon nga shitja 18 asete, pas kërkesës së disa komunave

AKP largon nga shitja 18 asete, pas kërkesës së disa komunave

Të Tjera
AKP-ja e dorëzon ndërmarrjen AgroKosova te ish-blerësi

AKP-ja e dorëzon ndërmarrjen AgroKosova te ish-blerësi

Biznes
AKP heq dorë nga disa prona, ua kthen komunave pas miratimit nga Supremja

AKP heq dorë nga disa prona, ua kthen komunave pas miratimit nga Supremja

Ekonomi
AKP rikthen sot ndërmarrjen AgroKosova tek ish-blerësi

AKP rikthen sot ndërmarrjen AgroKosova tek ish-blerësi

Të Tjera
AKP respekton vendimin e Supremes: AgroKosova do të kthehet nën administrim të palës private

AKP respekton vendimin e Supremes: AgroKosova do të kthehet nën administrim të palës private

Biznes
Miratohet lista me shfrytëzuesit e tokave të ndërmarrjes së re “AgroKosova”

Miratohet lista me shfrytëzuesit e tokave të ndërmarrjes së re “AgroKosova”

Ekonomi
Pritet që 44 asete me vlerë të shtuar nga AKP t’i transferohen Fondit Sovran

Pritet që 44 asete me vlerë të shtuar nga AKP t’i transferohen Fondit Sovran

Ekonomi