LAJMI I FUNDIT:

AKK

110 Artikuj

Pas Leposaviqit edhe Komuna e Zubin Potokut voton t’i bashkohet Asociacionit të Komunave të Kosovës

Pas Leposaviqit edhe Komuna e Zubin Potokut voton t’i bashkohet Asociacionit të Komunave të Kosovës

Komunat
Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Albert Spahiu
Deputeti Basha reagon pas vendimit të Kushtetueses për Tatimin në Pronë: Masa është absurde dhe e padrejtë

Deputeti Basha reagon pas vendimit të Kushtetueses për Tatimin në Pronë: Masa është absurde dhe e padrejtë

Financa
Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Financa
Ligji për Tatimin në Pronë në Kushtetuese, reagon Murati: Britmat këta nuk i kanë as për qytetarin e as për shtetin 

Ligji për Tatimin në Pronë në Kushtetuese, reagon Murati: Britmat këta nuk i kanë as për qytetarin e as për shtetin 

Ekonomi
AKK-ja kritikon Qeverinë për moszgjidhje të problemit me web-faqet: Komunat po penalizohen edhe në Grantin e Performancës

AKK-ja kritikon Qeverinë për moszgjidhje të problemit me web-faqet: Komunat po penalizohen edhe në Grantin e Performancës

Të Tjera
Hyrja në fuqi e Ligjit për Tatimin në Pronë, Murati: U takon komunave që ta miratojnë zbritjen prej 100 eurove

Hyrja në fuqi e Ligjit për Tatimin në Pronë, Murati: U takon komunave që ta miratojnë zbritjen prej 100 eurove

Financa
Ibrahimi tregon përfitimet e Mitrovicës së Veriut me anëtarësimin në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Ibrahimi tregon përfitimet e Mitrovicës së Veriut me anëtarësimin në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Kosovë
AKK-ja nuk mund ta shqyrtojë anëtarsimin e Mitrovicës së Veriut deri në gusht

AKK-ja nuk mund ta shqyrtojë anëtarsimin e Mitrovicës së Veriut deri në gusht

Komunat
Autoriteti i Konkurrencës pa drejtor, institucionet heshtin

Autoriteti i Konkurrencës pa drejtor, institucionet heshtin

Ekonomi
Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Albert Spahiu
Ka vonesa në pagesën e tatimit në pronë, komunat: Paqartësinë po e krijon Ministria e Financave

Ka vonesa në pagesën e tatimit në pronë, komunat: Paqartësinë po e krijon Ministria e Financave

Financa
Edhe një javë deri në mbylljen e afatit për deklarimin e pasurisë, 2 mijë zyrtarë ende nuk e kanë filluar këtë proces

Edhe një javë deri në mbylljen e afatit për deklarimin e pasurisë, 2 mijë zyrtarë ende nuk e kanë filluar këtë proces

Financa
Ministria thotë se shkalla e tatimit në pronë caktohet nga komunat, AKK-ja e bën fajtore Ministrinë e Financave – opozita kërkon anulimin e vendimit

Ministria thotë se shkalla e tatimit në pronë caktohet nga komunat, AKK-ja e bën fajtore Ministrinë e Financave – opozita kërkon anulimin e vendimit

Albert Spahiu
Rritja e tatimit në pronë, reagojnë komunat: Ministria e Financave përgjegjëse

Rritja e tatimit në pronë, reagojnë komunat: Ministria e Financave përgjegjëse

Financa
Buleshkaj: Agjencia Kundër Korrupsionit nuk mund të hetojë pasurinë e zyrtarëve jashtë Kosovës

Buleshkaj: Agjencia Kundër Korrupsionit nuk mund të hetojë pasurinë e zyrtarëve jashtë Kosovës

Financa
Autoriteti Kosovar i Konkurrencës nis hetimet ndaj Telekomit Mobil të Serbisë

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës nis hetimet ndaj Telekomit Mobil të Serbisë

Të Tjera
Asociacioni i Komunave të Kosovës: Projektligji për Pagat degradues dhe nënçmues për pozitën e kryetarëve

Asociacioni i Komunave të Kosovës: Projektligji për Pagat degradues dhe nënçmues për pozitën e kryetarëve

Financa
Zyrtarët e Listës Serbe me paga ‘të garantuara’ nga Serbia

Zyrtarët e Listës Serbe me paga ‘të garantuara’ nga Serbia

Financa
Rrogat për mësimdhënësit, AKK: Asnjëherë nuk ka ndodh të ndalen pagat e punëtorëve me të cilët menaxhojnë komunat

Rrogat për mësimdhënësit, AKK: Asnjëherë nuk ka ndodh të ndalen pagat e punëtorëve me të cilët menaxhojnë komunat

Arsim
AKK: Qeveri mos i  bllokoni komunat, zgjidheni problemin e grevës

AKK: Qeveri mos i  bllokoni komunat, zgjidheni problemin e grevës

Kosovë
Nagavci i përgjigjet AKK-së për padinë: Po përballemi me pasojat e veprimeve të qeverive të kaluara

Nagavci i përgjigjet AKK-së për padinë: Po përballemi me pasojat e veprimeve të qeverive të kaluara

Kosovë
​Komunat rrezikojnë të mbesin pa buxhet, AKK kërkon veprim urgjent të ministrit Murati

​Komunat rrezikojnë të mbesin pa buxhet, AKK kërkon veprim urgjent të ministrit Murati

Ekonomi
Deputeti i Vetëvendosjes nuk i kishte deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit 50 mijë eurot që ia vodhën në shtëpi

Deputeti i Vetëvendosjes nuk i kishte deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit 50 mijë eurot që ia vodhën në shtëpi

Kosovë