0Shares

Surface Phone është një mini-kompjuter që mund të vendoset në xhepin tuaj.  I fuqizuar nga Continuum, telefoni mund të transformohet në kompjuter desktop nëse bashkohet me një tastierë dhe ekran, përderisa ekrani i ndjeshëm në prekje shfrytëzohet si ‘touchpad’.

Kamera e Surface ka lente me kënd të gjerë, lente me zoom, blic Xenon dhe pajisje për gjetjen e laserit. Kjo kamerë poashtu përdoret për të xhiruar për HoloLens, duke iu mundësuar të udhëtoni botën pa pasur nevojë të dilni nga dhoma.

Companion Cover e mbron pajisjen dhe poashtu mund të përdoret si bateri shtesë dhe për porte shtesë USB-C. të gjitha këto, e bëjnë telefonin udhëheqës të realitetit virtual në pajisjet mobile.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)