LAJMI I FUNDIT:

Sukses i garantuar në biznes me ndihmën e trajnimeve dhe mentorëve të duhur

Sukses i garantuar në biznes me ndihmën e trajnimeve dhe mentorëve të duhur

Një ndër qëllimet kryesore që njerëzit kanë në jetë është sigurisht suksesi në atë që duan, e nëse qëllimi juaj kryesor është të triumfoni në biznes duhet të jeni të parapërgatitur.

Ju gjithmonë duhet të keni parasysh se sa do të ardhura material të keni apo të mos keni është çdo herë e rëndësishme të merrni trajnimet e nevojshme dhe të mentoroheni nga persona profesional në fushën e biznesit, që kanë përvojë disa vjeçare.

Në rast se po mendoni të startoni biznesin tuaj dhe dëshironi të merrni pjesë në ndonjë organzime edukues rreth biznesit, atëherë “Suksesi në Biznes’ është eventi në të cilin duhet patjetër të merrni pjesë.

Në këtë organizim do të ketë të ftuar ndërmarrës shumë të sukesshëm  nga fushat e ndryshme dhe për dy ditë radhazi do të mësoni shumë për funksionimin e biznesit, zhvillimit dhe përmirësimit të secilit departament biznesi.

“Suksesi në Biznes” organizohet çdo vit dhe ka për qëllim rritjen tuaj profesionale e gjithashtu atë të biznesit tuaj. Ju do të keni mundësinë të mësoni shumë nga eksperienca e pasur e mentorëve pjesëmarrës e gjithashtu krijim-kontakte me kompani të ndryshme me të cilat ndoshta mund të bashkëpunoni dhe të partnerizohen.

KLIKO KËTU PËR APLIKIM

TEMAT

Strategji Biznesi

Zhvillim personal

Digital Marketing

Kujdesi ndaj Klientit

Të folurit në publik

Burime Njerëzore

Psikologjia e Shitjes

MENTORËT

Mimoza Pasha

Liridon Alidemaj

Renato Civili

Arijeta Dhima

Ermir Mamaqi

Isiana Hoxha

Suksesi është i garantuar me trajnimet dhe mentorët e eventit “Suksesi në Biznes”.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: topconsulting.ks.com/maasterks@gmail.com

Nr.tel:  +383 44 318 935 / +383 49 760 916

Artikull i sponzorizuar