LAJMI I FUNDIT:

Studio Master në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Arizona State University

Studio Master në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Arizona State University

UNI – Universum International College fuqizuar nga Arizona State University nga SHBA, shpall konkurs për regjistrim të studentëve të rinj të nivelit Master për vitin akademik 2023/2024, në drejtimet:

-MA në Menaxhment

-MSc. në Shkencë e të Dhënave dhe

-MSc. në Zhvillimi i Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Këto drejtime janë të akredituara nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës.

#INFORMOHU KËTU: https://universum-ks.org/kerko-info/

#UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion (para MIT, Stanford dhe Harvard)  Mëso më shumë rreth këtij partneriteti: https://universum-ks.org/powered-by-asu/

#Studio në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Arizona State UniversityStudio Master në UNI – Universum International College, shih planprogramin.

Studentët e nivelit MASTER përfitojnë:

Diplomë te njohur ndërkombëtarisht

Sistem modular, ligjërata fizikisht apo online

Orar fleksibil, ligjërata në mbrëmje dhe gjatë vikendeve

Eksploro Evropën gjatë studimeve dhe përfitoni BURSË të plotë për studime në njërin nga 221 Universitetet partnere të Evropës.

Pajisu me diplomë të njohur ndërkombëtarisht, nga UNI – Universum International College i cili menaxhohet nga Arizona State University.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +38344144062info@universum-ks.org ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Botë
Dashuri, familje dhe gatim i shkëlqyer – të gjitha në Izi's Apartment

Dashuri, familje dhe gatim i shkëlqyer – të gjitha në Izi's Apartment

Izi's Apartment 197
Dizajn i përsosur i banesave të tipit A në TEM Residence

Dizajn i përsosur i banesave të tipit A në TEM Residence

Lesna Ndertimi
Ngrohtësia e vakteve familjare - MEKA dhe dedikimi për cilësinë hallall

Ngrohtësia e vakteve familjare - MEKA dhe dedikimi për cilësinë hallall

MEKA HALAL FOOD
Kalo festat e fundvitit në atdhe me Prishtina Ticket!!

Kalo festat e fundvitit në atdhe me Prishtina Ticket!!

Prishtina Ticket
Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Kalo në kategori