Me pak më shumë se një muaj që do të mbërrijë PlayStation 5, Sony më në fund ka zbuluar se cilat lojëra të PS4 nuk do të funksionojnë në konsolën e gjeneratës së ardhshme. Fatmirësisht, lista është shumë e shkurtër.

10 lojërat që nuk do të bëjnë në PS5 janë: DWVR, Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One, TT Isle of Man – Ride on the Edge 2, Just Deal With It!, Shadow Complex Remastered, Robinson: The Journey, We Sing, Hitman Go: Definitive Edition, Shadwen dhe Joe’s Diner

Sony ka thënë për muaj me radhë që shumica dërrmuese e lojërave PS4 do të punojnë në PS5, transmeton Telegrafi.

Reklama

Disa lojëra PS4 do të marrin një azhurnim pak, falë veçorisë së Game Boost të PS5, e cila duket e ngjashme me Modalitetin Boost të PS4 Pro.

Reklama

Kompania sugjeron të testoni lojërat tuaja PS4 në PS5 para se të blini ndonjë shtesë ose DLC që dëshironi të merrni. Sony gjithashtu u bën thirrje lojtarëve që të mbajnë PS5-në e tyre të azhurnuar me versionin më të fundit, i cili shpresojmë se do të minimizojë çdo çështje të pajtueshmërisë së lojërave.

Siç konfirmoi Sony më parë, do të jeni përsëri në gjendje të përdorni konfigurimin tuaj PlayStation VR për lojërat PS VR. PS5 mbështet kontrolluesit DualShock 4, por vetëm për lojërat PS4. /Telegrafi/

Reklama