Shumë kompani duket se mendojnë se telefonat e tyre janë më të mirë për konsumin e përmbajtjes në internet, dhe kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shitur një pajisje.

Një telefon që mund të ofrojë përvojat më të mira për shikimin, lojrat dhe skriptet, bën një blerje tërheqëse. Sot, Sony po merr qasje të mirëfilltë pasi prezanton Xperia XA2 Plus, një telefon “i dizajnuar për të argëtuar”.

Çfarë konsideron Sony specifika të denja për argëtim dhe si ndihemi për to? Kryesisht, telefoni përmban një ekran Full HD + 6 inç me një raport 18: 9. Pajisja ka rrumbullakuar qoshet e ekranit dhe ende përfshin kornizat, gjë që është zhgënjyese.

Në këtë pikë, mund të thuhet se shumica e njerëzve presin që telefoni i tyre argëtues të jetë pothuajse pa korniza, por për një pajisje mesatare, kjo është e pranueshme.

Duket sikur ajo gjithashtu përfshin një port kufjesh, që është tipari më i afirmueshëm që Sony mund t’u ofrojë njerëzve që i shikojnë gjërat në lëvizje.

Këtu janë specifikat të tjera:

Procesori Qualcomm Snapdragon 630

3GB RAM dhe 32GB memorie, ose 6GB RAM me 64GB memorie

23-megapiksel kamera e pasme me regjistrimin e videos 4K dhe 120 fps

8-megapiksel, kamera me kënd të gjerë frontale

Bazohet në Android 8.0

Mbështet Qualcomm Quick Charge me USB-C

Sensori i gjurmëve të gishtërinjëve në anën e pasme

Në dispozicion në ngjyëre të argjend, të zezë, ari dhe jeshile