Instalimi i një sistemi automatizimi në shtëpi apo në zyrë, deri vonë ishte padyshim i shtrenjtë dhe dhe i lodhshëm, mbi të gjitha, i ndërlikuar për tu menaxhuar dhe për të zhvilluar zgjidhje alternative ishte e nevojshme të investoni shumë kohë dhe para.

Sot e gjithë kjo i përket të kaluarës pas lancimit të sistemit V-Tac Smart Home I cili bën të mundur që të shndrrojë çdo pajisje elektronike në pajisje intelegjente të lidhur me WiFi dhe konvertimin e çdo shtëpie në një shtëpi intelegjente, ekonomikisht dhe me lehtësi.

Ndërprerës “on-off”, mbajtëset e llambave, prizat e integruara “Touch”, drejtuesit e ndriqimit LED, kamerat e shtëpisë e deri tek temperature e dhomës, të gjitha me lidhje Wi-Fi, janë në dispozicion tuaj me V-Tac Smart Home. Për të vendosur një sistem kompleks automatizimi në shtëpi, duhet vetëm që thjesht të zbuloni “pajisjen” në rrjetin Wi-Fi përmes ruterit që do t’i caktojë një adresë IP secilës pajisje, pa pasë nevojë për pajisje tjera shtesë përpos ndërprerësit dhe aplikacionit V-tac në celularin tuaj i cili është disponueshëm për IOS dhe Android.

Sistemi Smart Home V-TAC funksionon me Amazon Alexa dhe me Google Home, Nga rehatia e vendit ku jeni përmes zërit ju mund të fikni dritat me një komandë “OK Google, fikni llambën hyrëse” dhe, pasi të keni dalë nga zyra ose shtëpia, mundeni, me një komandë të vetme zëri, të fikni të gjitha pajisjet ose, nëse dëshironi, të gjitha ndërprerëset pa pasur nevojë ta bëni atë manualisht.

Smart Home V-TAC është një sistem me të vërtetë SMART, i pjekur, i besueshëm dhe që lejon, me shpenzime të ulta, të automatizojë një zyrë ose një shtëpi dhe të hyjë në botën e Asistentëve Dixhitalë që me të vërtetë ofrojnë potencial të pakufizuar.

Për më shumë informata rreth pajisjeve apo çmimeve vizitoni ACN Prishtina në Facebook apo Instagram.

Kurse për më shumë produkte Smart të V-tac klikoni në këtë link: https://bit.ly/2mfUP3I

artikull i sponsorizuar