Natyrisht që në ditët e ngrohta kur të hyni në dhomë keni dëshirë që klima të jetë e hapur për freski të plotë apo të ndalet kur të dilni që shpenzimet të jenë më të ulëta. Duke e përdor teknologjinë Smart Home për qëllime efikasiteti do të keni benefite të mëdha për një jetesë kualitative dhe me pak harxhime.

Benefitet të cilat qëndrojnë brenda janë elemente të cilat banorët janë më se të gatshëm të zgjedhin një teknologji si kjo. Është e lehtë për tu përdorur dhe keni qasje ngudo. Përveç anën beneficiale ekonomike sistemi Smart Home ju lehtëson jetën dhe ul vështirësitë edhe për femijët e juaj, dhe të moshuarit. Sepse ambientin ku ju vendosni ta kaloni kohën mund ta ndryshoni sipas dëshirës, dritat dhe pajisjet elektronike shtëpiake mund të ju qasen drejtpedrejt në telefon.

Siguria është një ndër aspektet primare kur vendosim për të blerë banesë të re.
Lokacioni, lagjja, fqinjtë dhe kushtet specifike sikurse shumë elemente të tjera përfshihen në aspekte kur përmendet komforti dhe siguria në vendim-marrje të një banese të re.

Të gjitha këto aspekte të sigurisë janë të zgjidhura në kompleksin madhështor Linda Premium Residence e cila është duke u ndërtuar në kryeqytet.

Lokacioni

Linda Premium Residence gjendet në buzë të rrugës A e cila lidhet direkt me rrugën B dhe qendrën e qytetit.

Është një lagje e re, mjaft e këndshme me posedimin e të gjitha karakteristikave të veçanta për të udheheqë një jetë komode dhe luksoze, me gjelbërim përreth, qetësi dhe përkujdesje maksimale e cila ka për qellim mirëmbajtjën dhe qëndrueshmërinë në kompleks.
Është vështirë të gjeni ndonjë lokacion deri tani më të përshtatshëm për vendosjen e vendbanimit të ri në kryqeytet kur është e qartë se mundësitë për një jetë të mirëfilltë qëndrojnë brenda këto kornizave dhe komponenteve të cilat e bëjnë Linda Premium Residence si të tillë, e mos të themi të pamundur.

Smart Home

Risia më e madhe në këto rrethana sa i përket sigurisë është sistemi Smart Home.
Ju do ta keni kontrollin e duhur dhe të frytshëm direkt nga xhepi juaj, në telefonin mobil. Ju si dhe familjarët tjerë mund të keni qasje interaktive nga secili moment në shtëpinë tuaj.

Posedimi i një sistemi të tillë në ambientin ku jetoni është përparësi e jashtëzakonshme, duke pas qasje dhe vëzhgim të menjëhershëm në të gjithë shtëpinë.
Mbi të gjitha siguria është një ndër faktorët tejet i rëndësishëm kur zgjidhni banesë të re dhe Linda Premium Residence ju heq dyshimet te ky aspekt duke ofruar siguri dhe stabilitet për familjen e juaj.

Për të blerë banesë në kompleksin Linda Premium Resience, dhe për të mësuar më shumë rreth mundësisë së financimit të saj, kontaktoni në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127,+383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

artikull i sponsorizuar