LAJMI I FUNDIT:

S’ka lidhje kush, s’ka lidhje ku, s’ka lidhje kur!

S’ka lidhje kush, s’ka lidhje ku, s’ka lidhje kur!

Kur e ke pijen e duhur në dorë, nuk ka rëndësi asgjë tjetër, pos momentit. Zottis Drink është përjetimi juaj i ri plot shije në formë të pijes. 

Me vite të tëra në shtëpitë tona kemi shijuar jogurtin Zottis që erdhi në tregun tonë me shije të ndryshme.

Dhe, momentet e përbashkëta me Zottis do të jenë edhe më të bukura me produktin e ri, Zottis Drink, një pije që vjen me dy shije: Çokollate dhe Vanilje. 

Ekstra voluminoze me përbërës të shëndetshëm dhe plot shije, Zottis Drink ofron freskinë dhe ëmbëlsinë që ju duhet më shumë se sa çdo pije tjetër tradicionale. 

S’ka lidhje kush, s’ka lidhje ku, s’ka lidhje kur – rëndësi ka momenti me Zottis Drink. 

Artikull i sponzorizuar