Kartela ngjitëse Debit MasterCard ju mundëson të realizoni pagesa kudo në botë pa kartelë, vetëm me ngjitës. 

Mjafton të aplikoni online dhe kartela ngjitëse (contactless) ju vjen deri në shtëpi pa asnjë kosto shtesë.

APLIKONI ONLINE KËTU

Si realizohen pagesat?

– Deri në 15 Euro pa kontakt dhe pa PIN, deri në 4 pagesa brenda dite
– Mbi 15 Euro deri në 100 Euro transaksioni realizohet pa kontakt dhe me PIN

Vlen të ceket se ky shërbim nuk ka kosto shtesë sepse përfshihet brenda shërbimeve që ofrohen në llogarinë ProCredit Direkt.

Paguaj lehtë e ma lehtë!

(artikull i sponsorizuar)