Pyetja e cila po qarkullon tani nëpër qytetarë është se si do të jetë jetesa te Linda.

Një gjë mjaft mahnitëse është se në rastin e 20 vjetorit të themelimit të kompanisë së Al Trade Center, tani banesat u ofruan me 20% zbritje në të gjithë kompleksin, duke filluar nga penthouse me terrasa të mëdha deri te banesat me metrazh të ndryshme.

Në një mëngjes të mirë e të butë, anëtarët e bordit të Al Trade Center vetëm se po përgatiteshin për takimet e rradhës qe i kishin me banorët, dhe blerësit të cilët sapo vendosën të bëhen pjesë të kompleksit ‘Linda Premium Residence’.

Të jetosh rehat, në nivel evropian edhe në Prishtinë. Teknologjia e avancuar po vjen, ndoshta jo sot por së shpejti edhe kjo do të realizohet. I gjithë kompleksi do te jetë i rrethuar në gjelbërim, trend i cili tani po përcjellet në gjithë botën fjala dhe përkujdesja ndaj ‘Qëndrushmerisë’.

Ky kompleks ka për qëllim të ju drejtoj drejt një jetese të shëndoshë, duke krijuar edhe shprehi të dobishme.

Ta imagjinosh vetën se edhe në Prishtinë, përveç që ofron të gjitha kushtet bashkëkohore për një jetë komode, ka edhe vendndodhje afër qendrës së qytetit, ajo gjendet buzë rrugës A në dalje të rrugës B, dhe do të jetë një përjetim sikur në lagjet e Holandës, në mënyrë të natyrshme, në një botë kaq të bukur e të mbushur me gjelbërim, rrugë të ndritshme e të pastërta, me qoshe të freskëta të cilat vezullojnë nga ngrohtësia e banorëve, rastauranteve dhe pikave kyqe për rekreacione të ndryshme, nuk është e lehtë të harrohet se çfarë lloj bukurie mund të gjendet në Linda Premium Residence.

“Përse deri më sot, kam dashur gjithmonë ta kem edhe një kompleks në Prishtinë e cila imiton po të njejtën energji dhe nivel të jetesës, prandaj zgjedha ta blej banesën në Linda Premium Residence”, – rrëfeu njëri nga blerësit.

Për ta vetëdijësuar qëndrueshmerinë dhe kujdesin ndaj ambientit dhe klimës globale, keni përparësi të përjetoni një pamje fantastike në terracat e mëdha dhe ballkonet e Linda Premium Residence, e cila ju ofron ambient të përshtatshëm për evenimente të ndryshme, çlodhje dhe darka të ëmbla me të dashurit tuaj.

Gjithashtu, përpos tjerash, Linda Premium Residence synon të ketë qendrën e Fitnesit, Saunën, Pishinë të mbyllur, Spa.

-Hapësira gjelbëruese për shëtitje dhe rekreacione në kompleks.
-Kënde të lojërave për fëmijë në oborrin e kompleksit dhe kopsht për fëmijë.
-Sigurim dhe vëzhgim 24/h me kamera në të gjithë kompleksin jashtë si dhe brenda.
– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjek të lagjes dhe barnatore.
–Sistemin Smart Home.

Edhe një ditë e mbetur deri në përfundimin e ofertë 20% zbritje në të gjithë kompleksin.

Koha kalon shpejtë prandaj shfrytëzoje rastin dhe përfito nga kjo ofertë, blej banesë apo penthouse në Linda Premium Residence.

Kontaktoni për më shumë detaje Linda Premium Residence:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar