Trajnimi më unik dedikuar zhvillimit personal dhe rritjes së biznesit tënd vjen në Prishtinë!

MENDO NDRYSHO FITO nga Ermal Mamaqi është një program transformues, i ideuar për njerëzit që duan zhvillimin & rritjen e vetes, si dhe të biznesit apo sipërmarrjes së tyre.

Nëse ke një biznes…

Nëse ke një ekip të pamotivuar apo të pafokusuar, që nuk jep maksimumin…. që ka frikë nga vështirësitë…

Nëse punonjësit nuk janë të lumtur dhe të përkushtuar ndaj punës…

Nëse ke një staf që nuk di të menaxhojë mirë kohën…

Nëse je LIDER i kompanisë tënde, apo nëse thjesht dëshiron të mësosh si të jesh më produktiv në punën që bën…

Vazhdo lexo 😊

MENDO NDRYSHO FITO nga Ermal Mamaqi – një program dy ditor i cili ka në fokus rritjen tënde si individ, zhvillimin si lider i vetvetes, ekipit dhe kalimin në një nivel më të lartë!!

Vetëm në 2 ditë të programit “Mendo Ndrysho Fito” do të përfitosh mjetet, teknikat dhe qasjet, që do të të ndihmojnë të ndërmarrësh vendimet dhe veprimet e duhura për ta çuar veten & biznesin tënd në një dimension më të lartë dhe të arrish sukses të jashtëzakonshëm.

Nëse dëshiron të mësosh:

-Si të motivosh ekipin tënd për më shumë

-Si të krijosh një frymë bashkëpunimi në grup

-Si të jesh një lider më i mirë

 -Si të marrësh vendime më të mira e më të shpejta

 -Si të krijosh një ekip të fortë e të motivuar

-Si të gjesh njerëzit e duhur

-Si të menaxhosh më mirë kohën, marrëdhëniet, situatat

-Si të veprosh saktë përtej frikës apo pasigurive

…dhe më shumë…

10 & 11 dhjetor Ermal Mamaqi do jetë në Prishtinë (Golden Imperial) për një trajnim që do të çojë ty dhe biznesin tënd në një tjetër nivel.

Merr biletën tënde tani dhe bëhu pjesë e një trajnimi i cili do të të japë pikërisht atë për të cilën ke nevojë për të shpërthyer gjithë potencialin e fshehur.

Kliko këtu