LAJMI I FUNDIT:

Si ta zgjosh fantazinë e çdo mashkulli

Si ta zgjosh fantazinë e çdo mashkulli

Shumë lehtë, vetëm përcill këto këshilla!

Bëhu e natyrshme

Natyrisht, të gjitha femrat duken bukur kur rregullohen, mirëpo duku seksi ashtu siç di vetëm ti: përdor deodorant të mirë, flokët le të jenë të pastra, bëj një grim të theksuar.


Befasojeni me mirëkuptim

Mos mërmërit bash përherë kur vonohet, thuaji që e kupton kur është i lodhur për shkak të punës… Vepro në këtë mënyrë, edhe nëse nuk je mu ashtu siç tregohesh, ndërkaq ai do të të shpërblejë, transmeton Telegrafi.

Shoqërohet me miq

Trego interesim për miqtë e tij. Lejoji vetes që të përfshihesh në bisedat dhe aktivitetet e tyre, mirëpo patjetër duhet të sillesh si damë e vërtetë, në mënyrë që të jesh e sigurt që të trajtojë si të tillë.

Flirto

Nuk është poenta që dikë ta bësh xheloz apo të krijosh probleme ndërmjet miqve. Të gjithë duhet ta dinë që ti i përket vetëm një mashkulli.

Mbaj mendimin tënd

Nëse ke qëndrimin tënd lidhur me ndonjë temë, mos u frikëso që të bësh debat. Nga ana tjetër, nuk është mirë të shtiresh si “e gjithëdijshme”. Gjithashtu duhet të jesh e gatshme që t’i dëgjosh edhe të tjerët.

Relaksohu

Nëse ai të çon në darkë, nuk ka arsye që të mos e prishësh dietën – shumica e meshkujve vlerësojnë femrën e cila kënaqet me ushqim. Njësoj vlen edhe për alkoolin – mund të jetë argëtuese kur pak ju bën “qejfli”, mirëpo pini pak, bash vetëm pak.

Jeni mjeshtre të flirtimit apo jo, e zbuloni këtu!
Lexo po ashtu Jeni mjeshtre të flirtimit apo jo, e zbuloni këtu!

Bisedo lidhur me seksin

Mos të të vijë turp të tregosh që e do seksin, të dijë se ç’dëshiron. Mos harro t’i thuash që ke menduar për të derisa ishte duke bërë dush, mirëpo dërgoji një sms “perverse” kur më së paku e pret.

Merr kontrollin ndonjëherë

Vetëbesimi mund të jetë afrodiziak i vërtetë. Pra, kur femra e merr “timonin” në shtrat, mund të jetë realizim i fantazisë së mashkullit. /Telegrafi/