Kemi parë shumë shtëpiza në pemë, por kjo në formë ananasi e vendosur në pemën e lartë 20 metra, është shumë me e mahnitshme.

Në të vetmen dhomë ku është një shtrat dysh, kulmi është i mbuluar me xhama dhe ofron mundësi që natën të shikohet qielli me yje, transmeton Telegrafi.

Për të plotësuar nevojat elementare është një banje e vogël, me guaskë tualeti, lavaman dhe dush, por nuk ka vaskë.

Të gjitha ata që duan të kalojnë natën në këtë shtëpizë që ndodhet në një pjesë të Kalifornisë së Shteteve të Bashkuara, duke të paguajnë 150 euro për një natë.

Mirëpo, ka edhe mundësi që të porositet dhe kompania kontraktuese ta montojë në oborrin e blerësit. /Telegrafi/