“Le Populaire” ka botuar të premten e 16 shtatorit 1927, në ballinë, një shkrim rrëqethës mbi historinë e kanibalit të Tiranës.

“Prej disa kohësh ishte vërejtur në Tiranë që pas varjeve, trupat e të dënuarve hiqeshin natën nga trekëmbëshi, nga duar misterioze dhe zhdukeshin.

Policia u vu në kërkim dhe kapi një burrë në orën 11:00 të mbrëmjes ndërsa po zhvarte një trup të pajetë dhe po e fuste në një thes.

Xhandarët, pasi e ndoqën këtë individ, vunë re se ai ishte një mishpjekës nga Tirana që therte (priste) trupat dhe i punonte për të përgatitur pjata (meze) shumë të vlerësuara nga shoqëria e Tiranës.

Gruaja dhe dy vajzat e tij u burgosën me të”, thuhet në shkrim. /Darsiani/