Gjëja më e bukur për grim është se ekzistojnë zero rregulla. Edhe pse interneti mund të përpiqet t’ju bindë se ka ngjyra që mund dhe nuk mund t’i vishni me sy blu, ne mendojmë se grimi ka të bëj me argëtimin, kështu që vendosni ngjyrat që juve ju pëlqejnë.

 Për t’ju ndihmuar pak, ja disa nga ngjyrat që mund të përdorni, transmeton Telegrafi:

/Telegrafi/