Një ekip shpëtimtarësh rus nga Qendra humanitare në Nish të Ministrisë për situata të jashtëzakonshme ka arritur në Maqedoni për të ndihmuar me menaxhimin e pasojave nga vërshimet e të shtunës, transmeton Telegrafi Maqedoni.

„Ekipi prej 20 shpëtimtarësh nga Qendra humanitare ruse-serbe në Nish ka arritur në Maqedoni për të ndihmuar në pastrim pas vërshimeve në zonat më të prekura“, ka transmetuar deklaratën e ambasadës ruse në Maqedoni agjencia TASS.

Sipas informatave të agjencisë, shpëtimtarët vijnë me pajisje dhe pompa për nxjerrjen e ujit./Telegrafi/