Disenjatorët kanë vendosur. Kjo ngjyrë aktualisht është hiti më i madh

Kohët kur trendesistet kanë lozur me ngjyrat e zjarrta, sipas të gjitha gjasave, kanë mbetur pas nesh, transmeton Telegrafi.

Në Javën e modës në Nju-Jork keni pasur mundësi t’i shihni kombinimet e shumta në ngjyrë bezhë, ndërkaq disenjatorët kanë marrë vendimin që pikërisht ajo të jetë hit mode i këtij sezoni.

Edhe pse shumica kanë pritur rroba me ngjyra të zjarrta dhe veshje me lara, ekspertët e modës kanë shkuar krejtësisht në drejtimin tjetër.

Tonet neutrale të dheut do të mbisundojnë në periudhën e ardhshme.

View this post on Instagram

A post shared by Evelina ® 🍀 (@eve_layn_) on Feb 6, 2020 at 3:05am PST

Stili monokromatik është posaçërisht aktual. Merren parasysh të gjitha nuancat e ngjyrës bezhë.

Harroni shpartallimin e ngjyrave të veshjeve dhe modeleve efektive dhe kënaquni me dominimin e ngjyrës bezhë.

View this post on Instagram

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on Jan 30, 2020 at 10:23am PST

/Telegrafi/