Nëse keni probleme ‘serioze’ me paketimin e mirë, atëherë kjo video padyshim se do t’ju hy në punë.

Ish pjesëtarja e ‘Bond Girl’ dhe udhëtuesja e botës, Rachenl Grant tregon se si duhet t’i paketoni gjërat në një çantë të vetme, transmeton Telegrafi.

Në videon e re për Biaggi Luggage, aktorja i paketon mbi 50 rroba në çantë, duke përfshirë fustane, pantallona, bluza, këpucë, ombrella etj.

Kjo video padyshim se do t’ju hy në punë gjatë udhëtimit tuaj të ardhshëm! /Telegrafi/