Çdo femër ka stil të veçantë dhe specifik që reflektohet nga brendësia e femrës me karakterin e pasur, lirinë e shprehjes dhe shijen e femrave.

Gruaja e mbushur me hare dhe me lumturi gjithmonë ka imagjinatë të plotësuar dhe është e pamundshme që mos vihet re.

Vjeshta është ideale për hapa të rëndësishme dhe me shumë trimëri e shumë ngjyra të kombinuara me stil.

Për këtë Bella ka bërë koleksionin e kësaj sezone. Me ngjyra dhe modele inspiruese, joshëse dhe me dizajn që ju dallon nga modelet tjera në të kaluarën.

Për këtë, Bella ju fton që të përgaditeni për të lënë mbresa pozitive në aventurën e re me Bella edhe këtë sezonë.

Vendosni syzet tuaja rozë, buzëkuqin e kuq dhe shiko me krenari kah e ardhmja.

Dyqani i Bella në Skopje City Mall

Dyqanet e Bella në Shkup gjenden në City Mall, QTQ dhe QT Bunjakovec.

Shikoni disa nga kreacionet e reja të Bella:

Bella vjeshtë/dimër 2019

Bella vjeshtë/dimër 2019

Bella vjeshtë/dimër 2019

Bella vjeshtë/dimër 2019

Bella vjeshtë/dimër 2019

Bella vjeshtë/dimër 2019

Bella vjeshtë/dimër 2019