Ndarjet mund të jenë mjaft të vështira, dhe disa njerëz mund ta kenë shumë të vështirë të lëvizin përpara.

Sipas astrologjisë, ekzistojnë katër shenja të zodiakut që shërohen shpejt pas një ndarjeje dhe që nuk pikëllohen gjatë.

Luani

Luanët janë nga natyra një person plot vetëbesim dhe nuk shikojnë pas tyre pas një ndarjeje. Ata lëvizin shpejt sepse besojnë se vetëbesimi dhe vetëvlerësimi i tyre është më i rëndësishëm sesa pajtimi me ish-partnerin e tyre. Nëse ndaheni me luanin një herë, sigurohuni që nuk do të jeni më në mendjen e tij. Prandaj, nëse doni të pajtoheni me një person të lindur në këtë shenjë, më mirë ta harroni sa më shpejt që të jetë e mundur sepse luanët nuk do t’ju përgjigjen thirrjeve dhe mesazheve tuaja.

Ujori

Ujori i merr shumë seriozisht ndarjet dhe di si të vazhdojë pas një pauze pa u treguar të tjerëve anën e prekshme. Ai kurrë nuk do të pajtohet me ish-partnerin dhe do ta ketë të vështirë të tregojë ndjenjat. Ujori është i pavarur dhe nuk toleron konflikte dhe keqkuptime. Pas pushimit, ata do të veprojnë sikur asgjë nuk ka ndodhur.

Shigjetari

Harkëtarët janë shumë të rëndësishëm për vetëvlerësimin e tyre. Pas ndarjes, njerëzit e lindur në këtë shenjë lëvizin shpejt sepse nuk e tolerojnë idenë e refuzimit, urrejtjes dhe neglizhencës. Ata janë të gatshëm të argëtohen, të jenë të lirë dhe të shoqërohen me njerëz që i bëjnë të lumtur. Prandaj, nëse në një moment bëheni të parëndësishëm për ta, mos u përpiqni të ktheheni në jetën e Shigjetarit, shkruan KP.

Demi

Demi beson se marrëdhënia duhet të bazohet në stabilitet, besim, besnikëri dhe siguri. Nëse ndonjë nga këto zhduket, ata do ta kenë të vështirë të kthehen te ish-partneri. Ata besojnë se gjithçka ndodh për një arsye dhe se nëse diçka dështon në provën e parë, atëherë do të preferojnë të kërkojnë për të qëndruar me një person tjetër.