Shell Kosova i njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se me rastin e Ditës së Pavarësisë, me datën 17 shkurt 2020 do të kenë zbritje -7 cent për të gjithë konsumatorët në të gjitha llojet e karburanteve Shell.

Shell Kosova është e përkushtuar që të sjellë cilësi dhe çmime sa më të volitshme për qytetarët e Kosovës në produktet e saj që ofron dhe jo vetëm me karburantet, por edhe në shërbimet dhe produktet tjera të kualitetit të lartë.