0Shares

Sfidohuni edhe ju në sfidën e fitnesit e cila fuqishëm sulmon muskujt e pjesës së sipërme të trupit.

Duke i bërë ushtrimet të cilat aktivizojnë këmbët, do të izoloni muskujt e pjesës së sipërme të trupit dhe në mënyrë të shkëlqyeshme do të forconi muskujt e qendrës.

Qëndroni në pozitë ulur në dysheme dhe në krahë vëni një shufër benç pa pesha, transmeton Telegrafi.

Ngrijeni pastaj në gjoks dhe bëni ngjitje klasike për supe në kohën prej 10 minutave, duke u përpjekur të bëni sa më shumë përsëritje.

Në këtë mënyrë do t’ia ekspozoni trupin testit serioz psiko-fizik, i cili gjithashtu do të avancojë mobilitetin dhe forcën tuaj të supeve dhe kërdhokullave.

Pos shtimit të forcës së trupit, do të zvogëloni edhe mundësinë e lëndimeve.

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)