Senatori amerikan, John McCain, po vazhdon vizitën në Kosovë.

Senatori John McCain, dje ka mbajtur një fjalë në Kuvendin e Kosovës dhe ka takuar kryeparlamentarin Kadri Vesli dhe kryeministrin Isa Mustafa, ndërsa sot do të takohet me Presidentin Hashim Thaçi.