Shkojnë shkëlqyeshëm me tonet e ngrohta vjeshtore

Pantallonat e bardha bëjnë pjesë në klasiken e përjetshme të cilën pothuajse secila femër e ka në dollapin e saj dhe bëjnë pjesë në rrobat të cilat dominojnë gjatë pranverës dhe verës, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, përse pantallonat e bardha duhet patjetër të lihen me ardhjen e ditëve të vjeshtës? Derisa të jetë jashtë mot i thatë, lirisht bartni!

View this post on Instagram

A post shared by Erin (@erinsackman) on Aug 13, 2019 at 1:48pm PDT

Edhe pse jemi mësuar t’i bashkojmë me bluza verore dhe sandale, kjo pjesë shkëlqyeshëm shkon me këmisha ngjyra të ngrohta, çizme, këpucë…

Lirisht krenohuni dhe shpikni disa kombinime vjeshtore në të cilat dominojnë pantallonat e bardha, ndërkaq ne ju propozojmë disa kombinime më të bukura të cilat i kemi gjetur në Instagram!

View this post on Instagram

A post shared by KARINA RESKE | STYLE BLOGGER (@karinastylediaries) on Aug 12, 2019 at 5:41pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by 𝘼 𝙋𝙍𝙄𝙊𝙍𝙄 𝙎𝙀𝙉𝙎𝙀 (@apriori.sense) on Aug 12, 2019 at 1:07pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Rosalie’s Outfit (@rosaliesoutfit) on Apr 20, 2018 at 11:33am PDT

View this post on Instagram

A post shared by 𝐋𝐀𝐔𝐑𝐀 𝐋𝐔𝐄𝐇𝐌𝐀𝐍𝐍 (@elluehm) on Feb 14, 2019 at 9:28am PST

/Telegrafi/