A ju pëlqen kombinimi i disa toneve të ndryshme pasteli?

Që të dukeni gjithmonë atraktive dhe moderne, patjetër duhet të dini gjënë e parë dhe themelore kur është fjala për kombinimet e ngjyrave – cila me cilën më së miri përshtaten! – transmeton Telegrafi.

Përsoseni kombinimi e përshtatshëm dhe do të dukeni fantastike çdo ditë!

E kuqja dhe e hirta

View this post on Instagram

A post shared by Márcia Assunção (@marciaassuncao_) on Mar 7, 2018 at 7:02am PST

E trëndafilta dhe e gjelbra e butë

View this post on Instagram

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on Jan 26, 2018 at 8:44am PST

Vjollcë dhe e gjelbra e errët

View this post on Instagram

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on Aug 9, 2018 at 7:18am PDT

Rozë nga koka deri te thembrat

View this post on Instagram

A post shared by Zara Community (@zara__europe) on Feb 7, 2019 at 4:48am PST

Miks i toneve pasteli

View this post on Instagram

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on Dec 5, 2017 at 11:11am PST

Nuancat kafe nga koka deri te thembrat

View this post on Instagram

A post shared by FASHION NATION | BRAZIL (@fashionnationbrazil) on Feb 10, 2019 at 11:04am PST

Këshillë:

Për t’i përshtatur më lehtë ngjyrat për kombinimin e veshjeve, duhet që në dollap gjërat gjithmonë të jenë të radhitura nga ajo më e errëta deri te më e shndritshmja.

Varni të parat rrobat nga e gjelbra deri te e kaltra, pastaj nga e bardha deri te e hirta dhe nga ngjyra e errët deri te e zeza. Kështu çdo gjë do ta keni para syve dhe lehtë do të përshtatni kombinimin e mirë të ngjyrave. /Telegrafi/