Një britanik i quajtur Scott është një nga të shumtët që vendosën të zgjidhin problemet e tyre estetike në Turqi.

Reklama

Si shumë bashkatdhetarë të tij, ai vendosi të rregullojë dhëmbët në shtetin turk dhe arsyeja sigurisht është çmimi, i cili në Britani të Madhe është shumë i lartë.

Mirëpo, gjatë një daljeje, ai vuri re një problem “të vogël” me dhëmbët e rinj.

Sa herë që buzëqeshte, dhëmbët e tij të rinj shkëlqenin në errësirë.

Ai po qeshte me vete teksa po tërhiqte vëmendjen.

“Më thuaj se ke qenë në Turqi pa më thënë se ke qenë në Turqi”, ka shkruar ai në një video të postuar në TikTok ku shihet duke qeshur. /Telegrafi/

@nscottduxbury Who dear? Me dear? Turkey dear? No dear! 🦷 #teeth #smile #turkey #gay #laugh #fun #crying #funny #lol #laughing ♬ BILLIE EILISH. – Armani White
Reklama