Na ishte një herë koha kur vetullat e holla si lapsi ishin trendi më i mirë për çdo femër, ku Kate Mos, Paris Hilton dhe Christina Aguilera e shumë të tjera kishin vetulla të tilla.

Një dekadë më vonë, trendi i vetullave të trasha është rikthyer prapë, ku Cara Delevingne është duke udhëhequr me këtë trend.

Tani, vetullat e plota janë çdo kund, duke filluar nga yjet e Hollywood-it e deri te Kardashian-ët, yjet e muzikës, etj.

Nga Dua Lipa, Abbey Clancy, Perrie Edwards dhe Gigi Hadid, vetullat e plota janë më të mëdha dhe më të trasha se asnjëherë më parë.