Kush po i thyen këto rekorde?

Rekordin e shitjeve për katër muajt e fundit Renault dhe Dacia dominojnë në tregun e veturave mbi 30% shitje, janë shitur gjithsej 145 Renault, 135 Dacia, 115 Toyota, 76 Skoda, 73 Wolsfagen. 

Rreth statistikave të shitjes së secilës prej tyre e ka bërë të ditur QAK – Qendra e Kontrollimit Teknik duke informuar me të dhëna të sakta.

Veturën e parë më të shitur Renault si dhe veturën e llojit Dacia e cila po ashtu gjendet në listën e veturave më të shitura i gjeni në Automita.