Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka zgjedhur që 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit ta urojë me fotografinë e bërë në mbledhjen e Qeverisë së Shqipërisë dhe të Kosovës të mbajtur në Pejë.

Rama e ka publikuar të prerë fotografinë e bërë me kryeministrin Ramush Haradinaj, kurse në urim ka qenë i shkurtë.

“Mirëmëngjesi dhe gëzuar ditën e flamurit”, ka shkruar Rama me rastin e 106 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë. /Telegrafi/