Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ko konfirmuar minuta më parë ndryshimet e paralajmëruara në Qeveri.

“Janë katër ministra nga Partia Socialiste që largohen, duke filluar me konsideratën më pozitive nga Saimir Tahiri, Blendi Klosi, Ilir Beqaj dhe Bledi Çuçi”, ka thën Rama në komunikimin javor.

“Ndryshimet nuk lidhen me ndonjë kërkesë të caktuar për palën tjetër të koalicionit. U bëjë thirrje gjithë socialistëve, skuadrës, të ngrihen në këmbë dhe të trokasin derë më derë për të hapur një derë të re për Shqipërinë”, ka shtuar ai. “Muzika le të vazhdojë, karvani le të shkojë përpara”!