0Shares

Vendndodhja e fillimit të luftës së dytë botërore dhe ku rënia e komunizmit të Evropës Qendrore filloi.

Edhe pse me një të kaluar të tillë të trazuar, sot është një nga metropolet më të rëndësishme në Poloni.

Ndodhet në brigjet e detit Baltik, ndërsa Gdansk është porti kryesor i këtij shteti dhe një nga destinacionet turistike më të mëdha të saj.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)