Drejtoresha e Drejtorisë së të Hyrave Publike sot deklaroi se përmes aplikacionit ‘TVSH-ja’ ime tek qytetarët janë kthyer mbi 85.000.000 denarë.

“Tejkaluam 10 milionë llogari fiskale përmes projektet ‘TVSH-ja ime’ dhe mbi 85.000.000 denarë do të përfundojnë tek xhepat e qytetarëve, pikërisht përmes kësaj mase”, tha Lukarevska, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ajo tha se tashmë politika ndëshkuese e DHP-së është zbutur dhe në kontrollimet e rregullta se së pari inspektorët i heqin vërejtjen pronarit të lokalit afarist dhe më pastaj nëse ndodh përsëri mospagimi i TVSH-së, vijon dënimi.

Ajo në takim sot ishte me afaristët e Prilepit dhe me kryetarin e Komunës së Prilepit, Ilija Jovanovski./Telegrafi/