Merr deri në dy rroga shtesë të aprovuara brenda 24 ore përmes overdraftit në bankën ProCredit i cili ofrohet për klientë privatë. 

Overdrafti ofrohet me normën më të mirë të interesit në treg dhe klientët paguajnë interes vetëm për shumën e parave që shpenzojnë e asgjë më shumë. Paratë ju kalojnë në llogari rrjedhëse dhe mund t’i shfrytëzoni kurdo që ju nevojiten përmes blerjes me kartelë apo në bankomate.

Shembull: nëse rroga juaj është 500€, pas aprovimit nga banka ju mund të keni në llogari edhe 1,000 Euro shtesë.

Apliko online KËTU apo telefono në Qendrën e Kontaktit 038|049 555 555.

Kalo rrogën në ProCredit dhe përfito nga kjo mundësi si dhe shfrytëzo shërbimet tjera të ofruar nga banka ProCredit për një bankim efikas dhe modern.